3 Прикачен файл(ове)
Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
А тези 7 налични ли са в действителност?
Може в темата а цепеницата.
Това, което предлага приложението няма как да го направиш от дистанционното и е напълно приложимо. Тествал съм го.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35814&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35815&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35816&stc=1
Цитат:
tikotrakata@
В какъв режим работи? Натоварен без да изключва, или он-офф?
Не е нормално. Моя съм го мъчил всякак и такова обледяване не е правил. Пускал съм и доста снимки по назад в темата,може да сравниш. Тия от П.. сервиз вакуумираха ли ти го? При мен за малко да пропуснат. Трябваше да им напомням,че не са си взели вакуум помпата....
Те това е навик не само на тях. Аз също им напомних, както и преди 3 години за Хитачито пак но от друга фирма. Бягат като дявол от тамян с това вакуумиране.
Цитат:
Jack Krauser
В какъв режим работи? Натоварен без да изключва, или он-офф?
Беше настроен цяла нощ на 22 °С автоматична вентилация, вън беше -1°С, влажност 90 % някъде по това време в което снимах 8:30 , запалих парното. Мисля че трябва да работи в он/ офф, не го натоварвамhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...caeb105e18.jpg
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Цитат:
HiDefinition
Не е нормално. Моя съм го мъчил всякак и такова обледяване не е правил. Пускал съм и доста снимки по назад в темата,може да сравниш. Тия от П.. сервиз вакуумираха ли ти го? При мен за малко да пропуснат. Трябваше да им напомням,че не са си взели вакуум помпата....
Вакуумирана е, след толкова коментари за вакуумиране на системи изрично напомних:)
Ако дълго време е работил на интервали, може да се получи такова частично заскрежаване на питата.
Обаче ако работи без да спира трябва да се заскрежи равномерно.
Вечер и моя го оставям на 22гр и работи он-оф. Сутринта като излизах го погледнах,имаше заскрржаване на линии,не толкова силно изразени,но имаше.
Колега дай повече инфо твоя в какво помещение го ползваш,на какви градуси,при какви външни условия?
П.п. Моя го държа на 24гр през деня и 2ра степен на вента и почти не изключва. На Ауто винаги сваля на най тихата и си прави джоб и работи он-оф
Цитат:
HiDefinition
Вечер и моя го оставям на 22гр и работи он-оф. Сутринта като излизах го погледнах,имаше заскрржаване на линии,не толкова силно изразени,но имаше.
Колега дай повече инфо твоя в какво помещение го ползваш,на какви градуси,при какви външни условия?
П.п. Моя го държа на 24гр през деня и 2ра степен на вента и почти не изключва. На Ауто винаги сваля на най тихата и си прави джоб и работи он-оф
Ами аз го взех за детска стая и го ползвам в момента само вечерта след като изгасим парното. Първата вечер го нагласих на 22 градуса и си държа на он/офф цяла вечер, валеше сняг и беше -1 градус с влажност 90 %, тази вечер беше на 21 градуса тъй като на децата им беше топло минала вчера, сутринта беше -2 градуса и 80 % влажнсот и нямаше никакво засекрежаване сутринта. Общо взето мисля да не го изключвам и да стои постоянно на 21.
Гледам Емаг-а пак са заредили от евтината цепеница EAWF но дори с промоцията от 15% идва скъпо. Към 600лв с доставката. Иначе същия цепеняк е глътнал 70kw за 9 дена откакто е сложен.
Има също и 9-ка ACT09 WIFI на 599 която дори и с 15% отстъпка идва скъпа сравнено с твоята 12ка,а и нямаме инфо с къв хардуер е :P . От същата серия има 24-ка която мисля,че си заслужава парите. Дори един колега се похвали,в тази тема,че си е взел такава за охлаждане. Ще се радвам ако сподели инфо с параметрите в темата.В момента 24-та е 1092лв ,която с 15% отстъпка ,идва на 928лв :)
Ама сте и вие едни [emoji23][emoji23][emoji23] Купили сте си вече машинките, а все още дебнете за оферти.
Цитат:
gurcayy
Ама сте и вие едни [emoji23][emoji23][emoji23] Купили сте си вече машинките, а все още дебнете за оферти.
Дето се вика, човек трябва да е постоянно в играта.
Цитат:
HiDefinition
Има също и 9-ка ACT09 WIFI на 599 която дори и с 15% отстъпка идва скъпа сравнено с твоята 12ка,а и нямаме инфо с къв хардуер е :P . От същата серия има 24-ка която мисля,че си заслужава парите. Дори един колега се похвали,в тази тема,че си е взел такава за охлаждане. Ще се радвам ако сподели инфо с параметрите в темата.В момента 24-та е 1092лв ,която с 15% отстъпка ,идва на 928лв :)
Да, ще е хубаво повече хора да пишат. Сигурен съм, че TSWF е доста добре продаван модел.
Някой има ли на идея този режим за какво е на 12tswfhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f4ad954c38.jpg
За йонизация. Но нямаш. Дори и да го включиш на следващо отваряне в приложението,не е маркирано.
П.п. опс... това е датчик за светлина