Отговор: FRAM MOONSTONE ACF-MS12WIFI-GD
Капакът е тънък и се огъва да,но не мисля че пукането е от него.Клапата е масивна и дебела,само ти се е видяла че е тънка
- - - - - - - - - -
Капакът е тънък и се огъва да,но не мисля че пукането е от него.Клапата е масивна и дебела,само ти се е видяла че е тънка
То и аз чак сега започнах да ги заглеждам на видеа и просто ми направи впечатление, че на много от японските слагат Sanhua. В Dunan отскоро има дял Gree, а Gangli са сякаш по-малък производител.
Това за тънките пластмаси имах предвид Hisense-то.
На TSWF е Gangli. Roker,Casal само си чеше клавиатурата и търси кусури да не поръча един :BigGrin
Хаха, за 400 евро нямаш право да му търсиш кусури. Аз нали така се отказах и от Samsung Avant S2 с двойнороторен за под 700 евро.
А за тънките пластмаси, не знам дали ви се е случвало да изкарате на по-студено празна пвц бутилка, след като е била на стайна температура през зимата...
Друг аналог на Hisense, в друга страна - 465 евро, така че още по-евтино може от Емаг:)
- - - - - - - - - -
Да не би да свърши звярът:)
В един сайт за разчистване на залежала стока на едро видях, че разпродават Moonstone на 330 евро за бройка при покупка на минимално количество 50 броя, а Pearl на 265 евро за бройка. Дали това не са цените, на които са купени от производител, кой знае. Скъпо продават Емаг, дори и след отстъпка, както казва колегата brotzki;)
А разпродажбата сигурно идва от дистрибутора nod.ro и пише, че има близо 190 бройки от Pearl.
Ами като гледам фейсбук групите доста хора ни четат темите и нормално да се изкупят
Пробват, аз онзи ден докато показваше в Емаг, че има 2 бройки и направих една пробна поръчка, която анулирах след това, а бройките не се промениха.
И след като видях тази разпродажба, Емаг спокойно могат да го пуснат на 300-350 евро, ако пожелаят и тогава може да се замислим да приберем по един за черни дни:BigGrin
Щом в румънски магазини се намира за 400-420...
1 Прикачен файл(ове)
На мен ми направи впечатление конкретно за онези изображения със списъка с части на Fram-а, че получиха над 1000 прегледа за много кратко време и го свързах с някакво споделяне по мрежите.
Всички четат,но никой не влиза след това да остави някакво ревю. Не могат ли да се заключват темите само за регистрирани ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
HiDefinition
Всички четат,но никой не влиза след това да остави някакво ревю. Не могат ли да се заключват темите само за регистрирани ?
Air Conditioner Enthusiast TV затова си заключи някои от клиповете с разглобяване на външни тела само за членове - искат само да получават, без да допринасят.
Ама за да се регистрираш за този форум трябва да дадеш пръстови отпечатаци, препоръка от Папата, и лично Бил Гейтс да ти разпечата бележка че не си спамър. За това няма много коментари... :tongue:
По-скоро форумите умряха заради соц. мрежите. Иначе може да качвате по-любопитните снимки чрез външна услуга и парола, която е видима в подписа и не че някой ще остави впечатления и мнение, но поне да се изпоти при регистрацията, за да види паролата за снимките, от които се интересува;)