Здравейте, някой може ли да ми каже как да вляза в сервизното меню на TV JVC AV-32H5SU. Има проблеми с геометрията. Благодаря Ви!
Здравейте, някой може ли да ми каже как да вляза в сервизното меню на TV JVC AV-32H5SU. Има проблеми с геометрията. Благодаря Ви!
можеш ли да пратисх снимка на дистанционното
Натискаш Mute+i (i-бутона за изкарване на номера на програмата, Mute - задраскан говорител) и ще излеза сервизното меню. Преди да правиш настройки си запиши всички числа за да можеш да се върнеш в изходно положение.
Мога ли и аз да помоля за комбинацията за сервизното меню на моя телевизор - JVC AV-2133TEE с дистанционно RM-C223, имам го от 5-6 години, но още от самото начало си има някои кусури. Лек проблем с геометрията - който се забелязва при широкоекранни филми. Също така, не знам дали се коригира, но при намаляване на звука, като го сложа от 3 на 2 степен звукът се изключва все едно натискам Mute, а не се намалява плавно. Ето и снимки:
Благодаря предварително!
Точно за този модел го знам как е, поне на този в нас става по следният начин натискаш едновременно: picture mode + displayПървоначално публикувано от Rockwell
Да, с Picture mode и displey се активира менюто. Но нещата там, изобщо не са ми ясни.
1. Какво е IF, което се дели на подменю: 1: VCO и 2: Delay point
2. V/C с подменю 1:Cutoff - Pal R,G,B и съответни числа срещу тях.
3. DEF - 1. Ver. Position
4. VSM Preset
5. Preset
6. Turbo Timer - Off
Ако може някой да ми разясни тези опции, защото не ми се пипа там, където е опасно да стане някоя инфекция.