Моля, ако имате информация отговорете ми спешно. Благодаря предварително.
Моля, ако имате информация отговорете ми спешно. Благодаря предварително.
Ако ви затруднява въпроса ми, моля дайте ми отговор за евтините модели на двете марки телевизори по принцип.
За CROWN-a - нищо не мога да ти кажа, ще ти разкажа за моя NEO
купих го преди 3 години. Картина добра, проблеми няма, на края на 1-вата година обаче, започна да забавя при паленето и картината осезателно беше по-тъмна от нормалното. Занесох го на ремонт (беше в гаранция) оправиха го.
След година - пак така, гаранцията беше вече изтекла. Занесох го в сервиз - оправиха го и пак изкара година. Преди месец започна да прави същото, ама не смятам да го нося вече на ремонт, и без това го пускам 1 път в седмицата, че и по-рядко.
Обаче 1 месец след като си купих моя (и още бях доволен) една приятелка последва примера ми и също си купи NEO. Е до сега не се е оплакала.
Така че съвета ми е - за тия пари и да се строши (а то май вече гаранцията е 2 г) - какво ти пука.
И за 1 000 лв да купиш телевизор, пак не е сигурно че няма да се прецака.
Прав си по принцип, ама въпроса е важен за мен щото се касае за покупка на 60 телевизора.
ERIC, ЗАЕБИ ги и двете марки и не сее бавай ами дай малко повечко пари и си вземи WATSON от старите модели в МЕТРО. За 60 ТВ може и да ти направят някаква отстъпка, иди и говори. Поне тези които са правени в VESTEL завода в Турция са мега здрави, ще ги познаеш по Тигъра върху кашона. Значи в момента имаме за 202 лева 21" нормален кинескоп, тий е правен там. Иди и виж ако имаш време.
Благодаря за съвета! Само в Метро ли ги има?
При Неото всичко е 50 на 50
При половината ядове а има и читави бройки.
В серзвиза на техномаркет най голям % от техниката за ремонт е НЕО
Познати си купуват точно поради ниската цена и доста са отремонтирани и си работят след това.
Така че при положение че имаш 2 г. гаранция не му мисли много .
Дано да улучиш хубава бройка Успех и кажи какво си взел
аз предлагам да дадеш още малко "cahs-e" и да си купиш един WatsoN от Метро с 5 години гаранция
това е твоят телевизор
нищо, че е "Made in Turkey"
stereo, hyperband tuner, teletext .....
Мога да добавя че с подобен WatsoN караме вече 4 та година на работа като почти не е изключван досега не е дал никакав дефект
Мойта тъща има НЕО от поне три години,въпреки цената си работи перфектно досега.Малко е въпрос на късмет.
ERIC, мдам само в МЕТРО, понеже това е тяхна марка специално за БГ се прави, но са много здрави и читави ТВ-и. Но пак ти напомням да внимаваш, ако ще взимаш от там да са тея които са с ТИГЪР на кашона, а не без ТИГЪР!!!! Първите са на ВЕСТЕЛ зглобка, другите на БЕКО и има разлика и в качетсвото и в образа. Не се стряскай от дървеният дизай на Вестел, все пак са си полу шваби .