Re: 21' Watson 5441 от Метро
Вземай го телевизора. За тези пари разбира се не очаквай кой знае какво. По принцип телевизорите си имат сервизно меню, от което се правят такива настройки, но те съветвам никога да не бараш настройките там. То и влизането в сервизното меню става със сепциални комбинации от копчета. Вземай го телевизора и не му мисли много. Има си гаранция и ак се наложи ще я позлваш.
а по принцип на това леко разтягане на картината да отдавам ли голямо внимание? защото така като гледам и много телевизори далеч по-скъпи си го имат.
Телевизора е перфектен за парите си !!
Имам такъв от две години и няколко месеца.
Нема ядове с нищо .
Кинескопа му е Шлямшлунг (Samsung) .
А и има 5 , I repeat , 5 години гаранция .
Какво повече можеш да искаш за 180Лв ?
За жалост неработи вече там.
мисля, че се сещам за кого става въпрос, но го нямаше. момчето, което каза, че не разбира, твърдеше, че той отговаря за щанда, но на информацията ми казаха, че отговорниците обикновено са първа смяна.
но по всичко личи, че ще го вземам май. няма кой знае какви алтернативи. първоначално си мислех за PANASONIC TX-21PZ1P, но го нямаше в техномаркет -варна (той е почти двойно по-скъп де)
Имам такъв от над 2 год. и работи перфектно. За съжаление има скрит недостатък - захранването му е много чувствително към входното напрежение. В София си работи без грешка, но когато го закарах на едно село с намерение да го подаря на тъста телевизора изключи няколко пъти и си го върнах обратно. При тъста ми във въпросното село работи от години един стар AKAI и издържа на спадове в мрежата до 175V (лично съм ги мерил) без да се забелязва дори трепване на картината. Не мога да обвинявам производителя защото на задния капак на Watson пише 220-240V.
Отличен телевизор. От 2 г. го ползвам и никакви грижи. Бях го купил за спалнята, но ми хареса много картината и изхвърлих Сонито. Сега е в кухнята.
От сервизното меню би следвало да се оправя геометрията. Основното притеснение следва да бъде за завъртане на картината т.к. нямат в менюто пункт - "Tilt" за корекция.
Успех. И не забравяй че 2012 г. наближава.
И какво точно ще се случи в 2012г?? :)
Ако не ме лъже паметта идеше реч, че ефирното излъчване трябва да мине на DVB-T стандарт ... та думата ми е какво значение има това като си вързан на кабеларка примерно
Нищо, ще си добавиш един цифров тунер и продължаваш да си гледаш.
emilliano, такава е бройката, която е мострена. Просто в сравнение със старите бройки, които получавахме преди година и по преди, са малко по-зле. но пак са на светлинни години напред пред другите шитни с китайски части и сглобени в БГ или в Китай. Точно тоя модел, го препоръчвам на куцо и сакато, ако иска здрав ТВ за без пари, че и добре работещ. Огромният му плюс, е че е сглобяван в завода на VESTEL близо до Измир, като електорниката(шасито) е на Philips. Кинескопите биват два вида: Гнусмас (samsung) и Thomson, като вторият вариянт е малко по-добър като геометрия. Инак колегата може да е от новите (двама), които дойдоха малко преди аз да си замина. Не ги обвинявай момчетата, просто не разбират за какво си им говорил. Все пак за 300-350 лева заплата толкова ще имат насреща от магазина, от работещият персонал. Пък и аз вече не съм там да им набивам в главата материали по тамата, пък и накрая не ми пукаше много, много, кой какво ще знае. Беше ми през ............., защото ми беше писнал да взимам жълти стотинки и да продавам като луд, че и да се самоубочавам и да знам, а нищо насреща. Пък и по 12 часа на ден, на работа (като сложиш времето за отиване и връщане и цените на билетите, пък и на другият край на Варна) и ми беше писнало от глупостите им.
акво ще кажете за този телевизор спрямо SAMSUNG CW-21Z573N - 339лв. http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09028112
"Лудия" къде бачкаш ако не е тайна-ти беше едно съкровище в МЕТРО :Drinks:
kaki, какво да ти кажа, Самсинга е slim fit технология. При 21" няма такива проблеми ама, от там нагоре е мама си джасало. Ами става ТВ, малко по шаренко меню, 2-3 работи в менюто които няма да ползваш. И 2 години гаранция, а като ги знам колко добре ги "пазят" Тв-те в склада на К и К не ми се мисли, колко време ще те искара след тея 2 години. Ако ти се дават повече пари, заради дизайна си го взимай.