Поискай от админа имейла на колегата от Турция
Виж профила: diabolical - SetCombG.com Форуми
и му пиши на английски. Той знае как се оправя проблема.
55" LCD
52" LCD
48" LCD
47" LCD
46" LCD
42" LCD
40" LCD
39" LCD
37" LCD
32" LCD
26" LCD
24" LCD
22" LCD
19" LCD
Поискай от админа имейла на колегата от Турция
Виж профила: diabolical - SetCombG.com Форуми
и му пиши на английски. Той знае как се оправя проблема.
Здравейте.
Без малко да си купя един Самсуняк, но преди да направя тая грешка, установих, че не можел да записва.
Оказа се, че за 15 лева повече мога да си купя Finlux 32FLYR287B-FHD.
Някой дали има такъв? Може ли да имам непоправими ядове (поразлистих и видях, че някои модели имали ядове със субтитрите, на други искало парола за пускане на PVRто).
Записите могат ли да се гледат на други устройства или само на същия телевизор (не се шегувам, има и такива телевизори)?
Здрасти колега аз след лош оптит с един Самсунг ( надиявам се да съм само аз ) си купих 2 Финлукса които за сега почти не се гледат.Но впечетленията са ми доста добри за сега като добавим и това че двата са на цената на самсунга , надиявам се да ми служат дълги години.
Може ли мнение за Finlux FF4830 SMARТ ?
Искам да сменя самсунг UE40H6400 с него. Трябва ми за PS4 и чат пат цифрова тв.
Дали ще е даунгрейд ?
Бюджета е 900-1000лв., иначе благодаря за предложението.
Има избор за такъв бюджет - екран по-голям , примерно 49" , но фул хд тв с екстри .
Примерно -- предложение !
Имаме го от една седмица.Няма проблеми със субтитри.Записа се чете само на ТВ както при почти всички телевизори.Качеството на HD каналите е поносимо.
Понякога евтиното излиза ..... , но има и изключения . Евтиното няма как да е дълговечно , всичко си има цена .
https://zora.bg/product/fu4060-4k-ultra-hd-smart
Взех го че притежава и DTS TruSurround+DTS,а звук няма.
Какво да правя?