Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30
Like Tree2Одобрявам

Телевизори DSM???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    2,044
    #16

    Re:Телевизори DSM???

    Цитат Първоначално публикувано от Egor
    FINLUX - Произведено от Анадолски Финландци с фесове .
    Изобщо не е тайна , че Finlux всъщност е Vestel и се произвежда в Турция , както впрочем и Hitachi и някои модели на Toshiba и кой знае още кои марки.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград
    Мнения
    673
    #17

    Re:Телевизори DSM???

    Не всеки има възможности, а който пък има не разбира и взима най-скъпото и пак уцелва. То е една каша.

  4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    2,044
    #18

    Re:Телевизори DSM???

    За DSM/Skyworth няма отзиви , въпреки , че картината изглежда добре , като явен минус е липсата на DVB-C тунер . При Finlux обаче си има всичко и вече доста хора си ги закупиха и за сега са доволни и като надеждност и като картина ,а и слагат матрици на Самсунг и LG . Цените им всъщност не са чак толкова ниски , освен на промоция .
    Аз не виждам особени притеснения за качеството на китайските телевизори пред вид това ,че във повечето марки основните компоненти и шасита са произведени именно в Китай и то в същите заводи .Когато става въпрос за нискобюджетни до средни модели нивото е горе долу еднакво при всички .

  5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Мнения
    14
    #19

    Re:Телевизори DSM???

    Благодаря )))

  6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    68
    #20

    Re:Телевизори DSM???

    В работата имаме DSM 32 инча с Булсат и да ви кажа съм изненадан от добрата картина.
    Dimi Ilieva одобрява това.

  7. Novice
    Тук е от
    Jan 2012
    Мнения
    1
    #21

    Re:Телевизори DSM???

    dsm???? ТОВА Е ТЕЛЕВИЗОР УБИЕЦ В СЪБОТА ЕДИН ТАКЪВ УБИ ШУРЕЯ МИ.ВКЛЮЧВАШ В МРЕЖАТА И ПО ЦЕЛИЯ ТЕЛЕВИЗОР ТЕЧЕ ФАЗАТА НА 220ВОЛТА

  8.  
     
  9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    2,044
    #22

    Re:Телевизори DSM???

    Шуреят ти жив ли е или го казваш като метафора ?

  10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    96
    #23

    Re:Телевизори DSM???

    ...ПО ЦЕЛИЯ ТЕЛЕВИЗОР ТЕЧЕ ФАЗАТА НА 220ВОЛТА...

    Корпуса не е ли пластмасов? Може тези телевизори да са някакво секретно китайско оръжие да разчистват територии че в Китай са много пренаселени и вече няма място.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    82
    #24

    Re:Телевизори DSM???

    Щом уважаваните hristoslav 2 и nkd казват, че DSM се внася от Магнум-Д вносителите и на климите Мидея, които са масово използвани в страната, значи фирмата са си направили сметката. Едва ли ТВто е такъв трън както на някои съфорумци им се иска. Продажба на напълно непозната марка ТВта в двуполюсната в почти всички отношения България обаче си е пълен хазарт именно заради това мислене + (нетолерантност в изказванията). Ако ТВтата излязат нефелни, хем разходи по гаранционното обслужване, хем загуби от непродадена стока, и язък за търговския успех на климите дето вървят добре. Съмнявам се от Магнум-Д да не са ги взели предвид тези елементарни положения. А защо цената им е ниска? Това не е единствения показател за качество - има купища примери на скъпи "маркови" продукти с аналози на немаркови които работят по същия начин със същите функции и са по-евтини щото утвърдената марка, както всички знаем вдига или държи цената.
    Dimi Ilieva одобрява това.

  12. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #25

    Re:Телевизори DSM???

    Чакай сега те не са под една и съща търговска марка и не виждам защо да убият търговския успех на климите.Преценили са ,че могат да се пробват и на пазара и на тв-та и са си поръчали.Те и в Ловеч така прецениха с китайските автомобили само ,че аз още не съм видял по улиците масово да се движат.Лично аз предпочитам да се движа с 10 годишен мерцедес пред някаква нова китайска марка.Макар и стар е доста по здрав и сигурен от китайчето.За телевизор също бих избрал макар и по скъп но марков от компания с традиции в бранша ,а не нещо което сега стъпва на пазара.И като го отворят в сервиза да се чудят с какви кондензатори е защото нямат маркировка примерно.Иначе за всеки влак си има пътници както е казал народа.

  13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008
    Мнения
    250
    #26

    Re:Телевизори DSM???

    LED DSM 32 инча за 549 лв си е направо скъпо. NEO TF-32884 си има и цифров тунер и е 469 лв. Марката си е производство на Вестел, а те вече са в групата на утвърдилите се производители http://www.technomarket.bg/products/...6/neo-tf-32884

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    82
    #27

    Re:Телевизори DSM???

    Така е granity, имах предвид, че парите за внос на no name tv са дошли от печалбата на климите, т.е заложили са част доходите от нещо сигурно на нещо толкова несигурно. Аз не препоръчвам на четящите да си купят такъв телевизор, само коментирах потребителските ни нагласи. Иначе за мерцедеса те разбирам, сега купих нова кола (нищо общо с мерцедес), след 10 годишно каране на 10 годишен опел, има разлика разбира се. Всеки има различни разбирания, но кола втора употреба повече няма да взема, та ако ще да е ролс-ройс, освен ако жената не вземе книжка та да се учи на нея

  16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    2,044
    #28

    Re:Телевизори DSM???

    10 годишен мерцедес е на 500хил. км. от нов внос с напълно изразходван рандеман . Новата кола е за предпочитане винаги пред стар чирип каран от баба само до църквата в неделя , уж. Колите на Great Wall, които от февруари ще се сглобяват в Ловеч са се доказали на много пазари и са карани безпроблемно в много страни . Ако трябва да се сравняват то не е с Мерцедес , защото това е премиум марка струваща в пъти повече от другите и то утвърдени марки .
    Китайските телевизори са също непознати за нас , но много добре познати в други райони, а и тези заводи произвеждат шасита и за някои известни марки . Както се вижда в ниския клас нещата са все на това ниво . Явно телевизиония бизнес вече не е рентабилен за компании ,чиито заводи са в страни с високи заплати и прибягват до поръчки в ниските серии именно в Китай , Турция ,Виетнам и пр.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    82
    #29

    Re:Телевизори DSM???

    Явно сме на едно мнение с nkd, макар че споменаването на марки коли в тема за телевизор почти винаги осп..а темата, но пък не сме го направили ние Същия скептицизъм като този сега за Great Wall върлуваше преди и за Дачия, ама те наводниха пазара и се продават стабилно, продължавам и аз да осп..вам темата за DSM телевизори

  18. Novice
    Тук е от
    Feb 2013
    Мнения
    1
    #30

    Отговор: Телевизори DSM???

    Цитат Първоначално публикувано от dimex Виж публикацията
    Здравей те колеги,искам да си взема някакъв по новичък телевизор.Разглеждам доста обстойно искам да е лед и да е 32 инча,харесах си една марка DSM,някой може ли да ми даде някакво инфо откъде са добри ли са има ли някой доволен ли е и прочие.http://www.techno-mix.com/product/4220/dsm-led-32-hdmi този модел съм набелязал.Благодаря предварително.
    Аз използвам 32 инчовият телевизор на DSM и съм изненадана от качеството спрямо цената. Много удобен и функционален. 100w/h му е консумацията и наистина не виждам разлики в сметките си за ток след като си го взех, въпреки че на ден работи по над 5 часа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 22:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 06:46
  3. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 15:06
  4. 3д телевизори на LG
    От adak във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 10-10-11, 20:39
  5. Продавам Телевизори
    От LilScrappy във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 07-02-10, 19:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе