Ако е купен от Кауфланд с 3г гаранция, опитай да го върнеш. Казват че нямат сервиз и връщат парите.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Ако е купен от Кауфланд с 3г гаранция, опитай да го върнеш. Казват че нямат сервиз и връщат парите.
[QUOTE=popovp;805220]
Добра вечер!И аз намислих да го върна.Само ще почакам да докарат друга партида ише го сменя!Много добра картина,лесно се настройва на сателити,мотора верти стабилно,дайсеци работят..,Само трябва да намеря как да му вкарам Oscam или Newcamd.Ako нещо знаеш по въпроса-обади се..Благодаря за внимание
По-добре избързай с връщането че може нещата да се променят. И при мен отлична работа на сат / кабелния / ефирен тунери. Сега гледам предлагат във Варна с 3-те тунера, с HEVC, нo 32".
Благодаря!Ще си мисля по въпроса...
Добър ден! Реших си проблема с Blaupunkt 43/137Z-WB-11B-FGBQUX-EU.Излязох от сервизно меню с продължително задържане на бутона "Standby" на телеизора.Приятен ден!
Браво! Ще помогне и на други изпаднали в подобна ситуация.
Здравейте.Извинявам се,че питам в тази тема.Ако сметнете,че не си заслужава не ми отговаряйте.Имам телевизор Blaupunkt 21.5 LED TV.На табелката отзад са изписани следните номера:B215FC155FBK; и 215/155I-GB-1B-FHBKUP-EU.Има и още два,но мисля,че тези ще стигнат.Проблема е,че не мога да сменям местата на програмите.Ясно,че е с жълтия бутон,но нищо не става като го натискам.Светодиода на телевизора примигва.Дали бутона е развален или е нещо друго в апарата?Инструкцията му е обща или от друг модел на фирмата и в нея няма руски,английски и български.Доколкото можах да схвана с превод от немски,с жълтия бутон се действа.На другия,който е Philips може да се променят само в предпочитани.Правя го и тук,но няма ефект..Не знам как да му върна заводските настройки.Има ли код за сервизно меню и какъв е?Извинявам се,че питам вас,но мисля,че само специалист може да ми помогне.Поздрави.
Този пост е редактиран от porko; 02-04-18 в 22:42.
Е.Все пак чаках някакъв отговор де.Ако дистанционното не е оригинално би ли могло да се случи този проблем с цветните бутони?Защото нито един от тях не действа.
Щом светодиода на телевизорът мига, то бутонът на дистанционното е наред.
Проблемът е, че дистанционното ти, не е оригинално. Има разлика в кодовете и от там телевизорът не реагира.
Потърси универсално дистанционно и въведи кодовете за BLAUPUNKT - все с някой от тях трябва да стане.
Най-добре потърси в нета дистанционно-заместител за точно твоя модел ТВ.
Търсих.Не можах да намеря.Може би наистина трябва програмируемо и да се въведе код на телевизора.Обаче не знам там,от където го купя дали могат и дали знаят какъв е кода...Или пък ако аз трябва да ги въведа откъде да ги потърся?И трябва ли през компютър или от клавиатурата на дистанционното?Благодаря за отговорите.
Абе всички имена някога бяха големи, ама сега всичките са един и същи жмел.Гледам, че Телефункен и Грундиг са почти два пъти по-ефтини от Сони.И за какво да взема Сони за 1200-300лв например, като за половината пари мога да взема същото качество с немска марка.Аз твърдо съм решил, че следващия ми телевизор ще е или Блаупункт или Телефункен или Грундиг.Въобще няма да са набутвам и да сбъдвам чужди мечти, а аз само да олеквам от към джоба.
Те тези "марки" май от известно време нямат нищо общо с немските. Китай, Турция, тук там Ю.Корея и много рядко Япония са "марките".