Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 52

Сраамммм...за БГ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сраамммм...за БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.

<<CUT>>

you are all GAY

<<CUT>>

F*** YOU ALL ...

<div align="right">Originally posted by BatVez*-*19/05/2004*:* 10:11:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това определено ми хареса! [:D]

Може и да не се трогнат, но поне маааалко ще се замислят по въпроса.. А иначе - BatVez, евала за тоя текст! [8D]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Сраамммм...за БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">или пък че АЕЦ Козлодуй е централата работила най-сълго време <u>в света</u> без авариен стоп (малко повече от 7(!) години, а на второ място е японска централа с по-малко от 6 години. Място за срам няма!

<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*19/05/2004*:* 17:50:14</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако на Запад те чуят да се фалиш с атомна централа могат да те приберат ония с белите престилки. [:D][:D]ха ха ха.....

Съветвам те да не го пробваш точно туй.

Да припомня само, че в България беше организиран единствения в света митинг в защита на атомна централа. Баси срама.[^]

И примерчета от историята не ни топлят щото ония българи наистина са били велики, а ние изобщо не приличаме на тях. Най-добре е да можем да се фалим с неща дето сме ги направили тук и сега. Щото италианеца ще ти изкара едно ферари и ще ти падне ченето.

А колкото по въпроса с хубавите жени. Ами наистина се занимаваме с глупости. Една сюрия туристи идват тука нека те да им се смеят на тия от сайта.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Сраамммм...за БГ

не чух едно име, или ще ми изкараш Джон Атанасофффф (конкретния пример беше за известно име в международен план, което да кажеш и да е познато навсякъде, нещо като Стоичков, днес говорих с един испански партньор от барселона и той знаеше Пенев Стоичков и говореше с уважение за тях, може би само спортисти можем да кажем), щото ако стигнеш до толкова дълбоката история, там връзката се губи, тези хора имат много малко общо с нас, няма какво да се заблуждаваме и да си преписваме техните успехи а и неуспехи, естествено това важи за всички народи, поуката е че не бива да си преписваме заслуги за неща за които не сме допринесли (физическата красота на отделни хора например, какво ме топли мен това и колко е важно?) а трябва да се чувстваме отговорни за неща за които можем да положим усилия и да променим

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сраамммм...за БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Да припомня само, че в България беше организиран единствения в света митинг в защита на атомна централа. Баси срама.[^]

<div align="right">Originally posted by jinom*-*19/05/2004*:* 17:08:29</div id="right">

Ами да, понеже България стана единствената държава, която е принудена да си спре централа в кажи-речи перфектно състояние...

Сети се сам защо.

[|)]

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Сраамммм...за БГ

@rudy: След Вашите писания изникват няколко въпроса:

-как може изкуствено да си повдигнем самочувствието с хубави жени?

-пише ли се запетая след обръщение в българския език?

-до колко е коректно някой да се оплаква от склонността на други да обобщават, а после да твърди обобщаващо, че всички жени около него не са красиви?

-защо именно представителите на датската и швейцарската нации бяха посочени като отказващи да парадират с ерудицията и интелекта на младите си съграждани?

-защо изобщо се повдига въпросът, дали считаме жените или гаджетата си за красиви, като ние сме си ги избирали?

-каква полза бихме имали, ако всички се юрнем да си оправяме улиците?

-няма ли затова специалисти?

-не е ли по-добре да ги оставим да правят това, което могат най-добре, а ние да се захванем с нещата, които умеем по-добре от тях: например да работим с компютър и да се информираме в Интернет, да коментираме несправедливостите и да се борим срещу тях.

-ако аз подкарам булдозер по ул. "Тодор Каблешков", това ще свали ли снимката на плюшената играчка от онзи сайт?

-когато се използва писмена форма, местоименията от 2-ро лице множествено число не се ли пишат с главна буква?

-обърнал ли е авторът внимание на това, че в никое от изказаните мнения няма твърдение, че хубавите жени са само на едно място, а грозните - на друго, та да имаме нужда той да ни отваря очите, че видите ли: "хубави и грозни жени има навсякъде"?

-как е свързано лицето rudy с престъпността и каква е мотивацията му да я намеси в тема, в която за престъпници не е ставало дума?

-възможно ли е едно изречение да претендира за смисленост, ако след: "друго няма" в изречението следва: "иначе всичко друго все е негативно" или ако обобщя и за rudy, другото да е негативно, след като го няма?

-защо авторът смята, че това, което родее някого с малките деца, които той познава, е че въпросният някой мисли "че в Швейцария им пука че той мисли че жените има са грозни"

-има ли нужда от точката, като препинателен знак?

-как да се тълкува думата "има" в приведения по-горе цитат?

-слага ли се запетая преди "че"?

-изобщо имало ли е учител по български език и литература в училището на младия rudy или дори в 7-километров радиус?

-къде живее rudy и защо красивите жени избягват това място?

-какво се е случило с rudy, за да премине той от езикови форми като: " ...малоумни ли сте...не си виждате...се гледате да си...са ви <u>се</u>...Оправете си...повдигнете си...като малки деца сте...да не мислите...че мислите...", към не толкова дистанцираното:"...трябва да си оправим вътре организацията..."? Да не би да са му отнели английската виза? Или се е спънал в паспорта си и... ха, я гле'й!!! 'ми че и той бил българин!

-има ли пряка връзка между факта, че някой е живял една година в чужбина и това, дали въпросният емигрант има понятие как се гради самочувствието на една нация?

-смята ли авторът, че към "истинските въпроси" спада този на един италианец относно един (?) известен българин от историята (друг е въпросът, в каква история се е забъркал авторът и защо е бил разпитван от италианци и защо е решил да мълчи, като и без неговите показания италианецът му е намекнал, че въпросния съучастник е от българска националност и му е известен...)?

-има ли стройна версия авторът, самочувствието "гради" ли се или "идва", защото освен на свлачището до Варна, нещата, които се градят, обикновено не идват...

-защо rudy смята, че след като той не намира какво да каже на един италианец "срещу Да винчи и Микеланджело", други хора, които rudy не познава, не са излизали много в чужбина?

-защо трябва да се говори "срещу" тези велики творци? Може би защото авторът не може да каже много "за" тях?

-защо rudy смята, че фактът, че той всеки ден общува с лица, които са индиферентни към женската красота и не намират в нея повод за положителни емоции, т.е. с мъже с хомосексуална ориентация, ни интересува? Може би той също е гей и това е начинът да го демонстрира, по онзи маниер, типичен за хората, които знаят, че са различни, но не са нито мъдри, нито опитни и уверени в себе си, за да приемат вниманието на другите спокойно и без страх?

-какво означава употребата на съюза "и" пред "вие да не сте много красиви"? Кои още са красиви в това дълго и объркано изречение без никаква пунктуация? Rudy? Мъжете с които той всеки ден контактува? Да Винчи или Микеланджело? Италианецът?

-защо rudy не си е дал труда да разбере, че същността на този форум не е спорът къде са красивите жени и какво е процентното им съотношение с грозните жени в отделните държави, а фактът, че от всички държави на въпросната страница (и сега, четете внимателно, rudy, пиша мнооого бавно, защото предполагам с каква скорост четете, след като така грамотно пишете) СА СЕ ИЗГАВРИЛИ ИМЕННО И ЕДИНСТВЕНО С НАС? И забелете, rudy, те не са написали: "абе има едно българче там, rudy май му викат, питаш го за велики сънародници - мълчи", а поради немарливост, мързел, бездарие, незнание, ниска обща култура и най-вече, защото предполагат, че номерът им ще мине - те са ни изкарали пред света (все пак това е Интернет, не е селският подлистник) като нация без нито една(!) жена, която да е достатъчно красива, за да бъде публикувана наред с тези, граждани на другите държави! Което е лъжа!

Моите комплименти за стила, английския, позицията, старанието и плама в сърцето на BatVez!

А Вие, rudy, лайно такова, ако искате да видите красива българка, просто погледнете към майка си!

Ако се налага, погледнете пак!

Моля за извинение всички за дългия пост, но ще се съгласите, че изказванията на цитирания са като квинтесенцията на събирани с години кандидат-студентски бисери!

Ще помоля модераторите да оставят думата, която употребих по адрес на rudy, защото тя е просто описание на факт, който те няма да могат да променят с изтриването и. Аз самият ще редактирам поста си и ще добавя извинение към rudy, ако видя публикувано от него извинение към всички участници във форума и към всички български жени.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Сраамммм...за БГ

Aбе, тея май нещо за мезе ни взимат, а?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2003

Сраамммм...за БГ

<font size="4"></font id="size4">RUDY Батка плаче ми се от такива като теб честно

Живял една година в UK аз в момента пиша от UK и съм вече 3 години тук за това и така бурно реагирах на това безобразие аз и моите приятели тук, и какво научи за тази година гледам маи само националното самочувствие си си загубил

Изкам да ви кажа че маи се поизчерпа темата....

За това да не дрънкаме пвече глупост

Дано да не се повтаря това

Късмет на всички в форума и да не губим НАЦИОНАЛНОТО САМОЧУВСТВИЕ моля ви ....

10. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сраамммм...за БГ

Eistee, не мога да пропусна да благодаря от името на засегнатата в случая страна, а именно - българските жени за добрите думи от твоите "уста". Това е твърдение на човек, чието обкръжение не е лишено от присъствието на по-горе споменатите нежни <font color="red">български създания</font id="red">, на базата на което отстоява позициите си в защита на красивата българка.

И не на последно място - очарована съм от последователността на аналитичното мислене в мнението.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Сраамммм...за БГ

значи тук май се превърна на пенсионерско даскалска сбирка сега ще си поправяме граматиката ли, само да припомня че вие първи обидихте всички други жени освен българките, а аз сами ви казвам че не всизки български жени могат да се нарекат красиви сравнени със снимките на линка, но не е и необходимо а и това е работа на природата а не на еистее (нали на кирилица искате), така че не си приписвай заслуги (нямам време да си проверявам граматиката и препинателните знаци за де те кефи теб), всеки ден гледам софия колко е мръсна и разбита , така ли е в лондон батвез или си забравил как е в българия, идвай си по-често ил май не ти се ще и пишеш на английски само май, само на приказки си българин, ако всеки така не го интересува как другите си вършат работа и то с пари на данъкоплатци и то обществена работа се така ще я караме, и вместо да се хвашащ за препинателни знаци се замисли за това, иначе ще ме караш да пиша по 5 часа и да си проверявам правописа още 5 и да проверявам и твоя а това е безсмислено, ако тръгнеш да проверяваш правописа на всички постове и форуми, малко ще се озориш не мислиш ли, амавие да не сте станали шовинисти, най-красивата нация (смях), имам колега който ми каза след посещение в София, че българките не могат да се сравняват с жените в Сърбия, но сърбите са по зле и от нас в това отношение, според the bottom line е да си свършим основната работа да няма толкова мизерия и мъка и да не се лъжем че сме по-добри от другите, по делата и резултатите ще ни познаят, не е нужно всчки жени и мъже да са като манекени,а и това е работа на природата а не на теб профита или Profita каква е партийната дериктива. или директива смях

12. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Сраамммм...за БГ

май всички са се наговорили против българия абе те не знаят къде е вие...

13. Member
    Тук е от
    Feb 2004

Сраамммм...за БГ

има ли вече правило да се пише само правилно граматически, а също и всеки "quick reply" да е в синхрон с основнатa идeя на темата, дайте още правила, че са много малко, ако в интернет всеки гледа да пише както на вас ви се иска има да пишем по 100 часа, май никъде не съм го виждал това по форумите или се лъжа, поправете ме

14.  

15. Тук е от
    Sep 2003

Сраамммм...за БГ

Моля някой от модераторите да заключи темата

почваме да се излагаме .....

16. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сраамммм...за БГ

rudy, с молба да бъда правилно разбрана ще подчертая, че граматически изписаното изречение води не само въпросния субект пишейки го, а и отсрещния читател до смисленото му разбиране. В следствие на по-горното ще трябва да положиш усилия, ако искаш околните да схванат мисълта ти.

Откровено казано дори не си направих труда да дочета поста ти. Липсата на начало и край в едно изречение ме обърква. Може би моята писмена култура не е толкова обогатена.

Не пиши глупости за данъкоплатци, партии и директиви, че ставаш смешен пред хората. По добре си премълчи, когато не си наясно със становището си и неговото излагане, отколкото да публикуваш на обществено място (така наричам аз форумите) неща, които нямат нито връзка, нито място, а едва ли им разбираш смисъла.

Последно и съм пас по темата - Горе над поста ти има едно бутонче, третото от ляво на дясно. Предназначението му е да се използва за редакция на мнение, а също така и за допълнение, когато в последствие си се сетил да пишеш още нещо. По принцип не е прието да се постват няколко мнения на един и същ потребител едно след друго.

Моят съвет е да се вслушаш в думите на Eistee. Не напразно човекът ти е синтезирал най-важното от пропуските ти. Ако си умен мъж ще си извадиш положителното без да го приемаш като лична обида.

Жив и здрав.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Сраамммм...за БГ

>> http://www.fhm.com/site/bulgaria/sorry.html

само пак да ми кривнете от темата...

18. Gadget
    Guest

Сраамммм...за БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">май никъде не съм го виждал това по форумите или се лъжа, поправете ме

<div align="right">Originally posted by rudy - 19/05/2004 : 23:38:31</div id="right">

//offtopic

rudy, като начало се считай за предупреден, че пускаш три последователни поста, а не си редактираш мнението (чл.8 от правилата на форума).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе