Тези мухльовци не знаят колко много грешат...като знам какви са им кранти жените могат само да си мечтаят за нашите - в сравнение с тяхните хубавици при нас и най-обикновеното момиче исглежда като фотомодел [8D]
Напълно съгласен с Марто - тъпаците подбрали едно момиче от 1000, което изглежда що-годе добре и - айде на хорото! Що не дойдат да се поразходят малко из София... Особено сега, когато наближава лятото... [:I]
От друга страна като се замисля и като затърся из google нямаме популярен фотомодел или adult гърли нито в интернет, нито по другите медии на запад. Да не кажа че нямаме и непопулярни в момента... Това което повечето там не знаят е че средното ниво по хубост сред жените в БГ е доста над западноевропейското, не само по мое мнение. Да им се порадваме [:D]
Българските жени винаги са били красиви и такива ще са си. А това че някакъв нещастник не може да прогледне за тази истина, говори зле единствено и само за него
Абе, какво ми се пъчат разни силиконови бомби... Кати (Jordan) Прайс... ух, нещастници! - не знаят какво значи ИСТИНСКА жена. Нека продължават да си тънат в неведение, а ние да си се радваме и ЦЕНИМ това, което имаме!
Според мен въпроса е принципен-гледат да се подиграват с БЪЛГАРИЯ както им падне!Помните ли когато на сайта на УЕФА имаше история за всеки участник на европейското-за БЪЛГАРИЯ бяха написали, че сме били част от "великата македонска империя"?!?!?[Wow!]
А че жените са ни супер красиви-в това няма никакво съмнение![]
Пък ще видим в Португалия какво ще стане......дано да затворим устите на всички отворковци!
Ужас. Направо нямам думи. Това верно си е подигравка, и заслужава възмездие. Останалите момичета верно сред тях има хубави, но не мисля, че така трябва да се отнасят с нашите красавици. Българките са едни от най-красивите жени на света и това не сме го казали само ние. Колко чужденци са идвали тук и са оставали изумени. Ако някой, по някакъв начин може да се свърже с админа на сайта, нека прати линк с някоя хубавица. Не че това еленче ли е, кученце ли е, не е сладко, но просто... не му е мястото срещу името на страната ни.