Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 41

Картинг състезание на Дунев на 29 Май

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Dockera се развилня по пистата и още на петата обиколка беше дисквалифициран, но в следващите серии се взе в ръце и мина доста напред в класирането.

<div align="right">Originally posted by Sunny - 30/05/2004 : 00:24:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Dockera напред в класирането?!? Май ме бъркаш с него Той Dockera си остана последен въпреки подобрения личен резултат

2.  

3. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

В мен са доказателствата

Първа серия:

1. Sunny

2. breiii

3. Raid

4. Gadget

5. Dockera

Втора серия:

1. breiii

2. Dockera

3. Raid

Sunny и Gadget ги дисквалифицираха заради някакво меле с другите участници (аз за това съм първи де) ))

Трета серия:

1. Sunny

За 2-рото място се бориха Raid и Gadget, а ние с Dockera бяхме мажоретки )

<font color="blue">//

Упс!

Gadget верно има по-добро време от Dockera, но нали го дисквалифицираха та по тоя случай е последен в списъка.

//</font id="blue">

4. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

ТЦТЦТЦ!!!

Sunny трябваше да кръстиш малко по-ехтравагантно темата та да я бях прочел на време, сега ме е яд, щях да доида инач!!!

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Поздравления за Съни !!! - защити достойно женската гилдия [^]

Мъже, яжте си ушите, не са за вас тези спортове [:D]

Има ли снимки?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Да допълня класирането с резултатите от undergraund-a по маршрута Студ. град - кино "Арена":

1. Екипът на BMW Williams (май се опита да си подобри времето от картинга).

2. Автомобилът от WRC (мярках го до едно време на светофарите, ама с кола 4х4 софийската пресечена местност явно не беше проблем).

3. Raid

За мен си остана утехата, че бях единствения състезател (е добре де - участник []) с 4 класирания в призовата тройка. Вярно, че в три от случаите бях трети от общо трима, ама никой не им е виновен на дисквалифицираните за брутално каране [:P].

7. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В мен са доказателствата

Първа серия:

1. Sunny

2. breiii

3. Raid

4. Gadget

5. Dockera

Втора серия:

1. breiii

2. Dockera

3. Raid

Sunny и Gadget ги дисквалифицираха заради някакво меле с другите участници (аз за това съм първи де) ))

Трета серия:

1. Sunny

За 2-рото място се бориха Raid и Gadget, а ние с Dockera бяхме мажоретки )

<font color="blue">//

Упс!

Gadget верно има по-добро време от Dockera, но нали го дисквалифицираха та по тоя случай е последен в списъка.

//</font id="blue">

<div align="right">Originally posted by breiii - 30/05/2004 : 01:15:42</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Поправка: В първата серия Dockera също бе DQ, но вече беше направил необходимите обиколки, за да му засекат някакво време

В третата серия Gadget e втори, а Raid - трети

Само не разбирам къде ме видя мен последен в списъка?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Истината е само една – голям купон стана, за което благодаря на всички още веднъж...

А историята започва някъде към пет без петнайсет, когато поръчах първата си бира... на втората почнаха да пристига и останалата част от групата - кой сам, кои по двойки... С Raid направихме отбор директно, е бирен, ама... Накрая се записахме и от тук започна голямата драма...

Стартирах от неудобната и неподхождаща ми 3та позиция, като пред мен бяха Sunny и breiii. Професионализма си каза думата и след два завоя вече бях първи... така задържах две-три обиколки въпреки подлите опити да ме задминат... но се случи и немислимото – при поредния опит Sunny ми затвори завоя и аз се хакнах в мантинелата, а от зад ме шибнаха още 3-4 карта... получих официално предупреждение, че при втори мой сблъсък ме вадят (аз невинния - каква корупция, втори шок за секунда само)... продължих да карам, но вече с уплах и болки в кръста... след някоя и друга обиколка излизайки от поредния завой усетих кански сблъсък от дясно – каква бе изненадата ми като отново Sunny бе главно действащо лице... може би е била нищожна с тази когато видях червения флаг и трябваше да напусна позорно дисквалифициран...

Всичко това мога да коментирам само по един единствен начин – корупция, а Слънцето като е карала във вторник болида на Монтоя май се е помислила, че е хванала Господ за шлифера – да ама не...

Почивка, бири... но не и за мен... докато другите релаксираха аз трябваше да се отбранявам от кръвожадните набези на ТО... дори белезите не мога да си изброя все още, които ми причини...

Разбирайки, че ще има втора серия за реванш – аз поисках този път всичко да бъде документирано. Така breiii отскочи бързо до тях и взе камера. А през това време Sunny глоби жена му с чифт маратонки...

Втори старт. Всичко си дойде на мястото. Явно под зоркото око на камерата и вече обективните съдии – Sunny и Gadget бяха дисквалифицирани още в началото, в поредното меле предизвикано от тях... така крайния резултат вече е обективен и сам говори за себе си...

Почивка, пак бири... ТО ми се качи на главата – добре че ми е здрава... Sunny и Gadget отидоха да се разправят... явно са агресивни не само на пистата, защото им дадоха 5мин. бонус...

Трета последна. Изморен психически и физически останах в публиката (а след това и без глас ) с breiii... само Raid се осмели да е на пистата с тези камикадзета...

След всички тези емоции решихме да се отпуснем с едно кино... Взехме билети и въпреки пиковия час – една маса в пицарията ни чакаше...

Почна филма, заваля сняг, заспах, събудих се, изгряха две слънца, прибрах се през околовръстното...

В най-скоро време очаквайте видео материал!

Усмивки за всички.

10. Gadget
    Guest

Много драматично описание... ПОЗДРАВЛЕНИЯ )

А що се отнася до камикадзетата в последната гонка се кротнах, което даде шанс на една дебеланка да ме задмине брутално

11. Тук е от
    Feb 2004

Aу как ви завиждам ЗЛОБНО.[:D][}][:D]

Ама весело е било как не живея близо.[:P]

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Само да вметна утежняващите за мен обстоятелства:

1. Куц картинг[Oops!]

2. При всеки удар си гонех сандалите из картинга, докато карам

[]

3. Пазех да не изгоря якето на Докера в нещо много горещо, което се намираше в опасна близост с десния ръкав

Имаше един много готин момент, в който двете камикадзета Dockera+Breiii караха известно време съвсем наравно, опрени един в друг, опитвайки се да се избутат от пистата. Аз зад тях гледам сеир и си гоня сандалите[]. Да, ама дойде завой - и двата карта се хлъзнаха и излетяха встрани, а аз вътрешно на завоя се шмугнах между тях[Yeah!][Oops!][]

Забравих да кажа за Gadget, който демонстрира страшно красиво и елегантно каране, без никакво напрежение, като се има предвид, че не е карал от 6 годишен, това си е направо завидно справяне с тежката обстановка на пистата[][Yeah!])

Това с дисквалифицирането ни беше някакъв малшанс, в който се сбутахме жестоко около 4 карта и Gadget, за да засили трагичния ефект, се вряза в мелето[]....е...показаха ни червения флаг, но след перфектнитепреговори, водени от Gadget с шефа на пистата, ни отпуснаха бонус. Наистина беше голям екшън и много весело[Wow!][Yeah!][]

13. Тук е от
    Feb 2004

Картинга на Дунев наистина е най-куция на открито в София.Задминаването и развиването на висока скорост е много трудно.А от последното ми пребиваване там си изцапах с масло ризата и се изгорих от "това топлото от дясно" [].Най-добрата картинг писта в София е в Красна поляна(май-така се казваше квартала) там се развива и най-високата скорост и се кара задължително с каски.Пистата е широка и спокойно се разминават 3 карта ,така че тройните изпреварвания се случват често.Последно като разпускахме от фирмата 20 човека една мацка излетя от пистата и разбивайки гумите се заби в оградата- все едно гледаш формулата на живо .Другия път може да се направи там екшъна.Дано не съм пак командировка и да дойда .

14.  

15. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Gadget, в 33 серия си последен (макар и с не лошо време) документа е в мен - измъкване няма

Видеообработката ме затруднява, нямам място на 160ГБ си диск.....почвам да трия

Добре, че колата ми е 4х4, че с тоя сняг около Dockera можеше да стигнем доста по на юг от околовръсното

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ей че ме е яд... ама истински [V]

Някой нещо да каже по повод на това, което писах в самото начало на темата, а ? Май прогнозите ми се оказаха верни [:P] Сега очаквам да чуя (т.е. да прочета) какво сте измечтали за сбирката в Елена. А също и кога ще е следващото каране на "DMS" в Студентски град, което НЯМА ДА ПРОПУСНА !!! [8D][:D][:D]

17. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Извинявам се за забавянето на филмчето. Успях най-после да го направя. Остава само да бъде upload-нато.

18. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извинявам се за забавянето на филмчето. Успях най-после да го направя. Остава само да бъде upload-нато.

<div align="right">Originally posted by breiii - 08/06/2004 : 04:30:56</div id="right">

Дай го насам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 15-10-10, 09:00
  2. Отговори: 0
    Последно: 27-08-08, 21:01
  3. Отговори: 10
    Последно: 17-09-06, 15:21
  4. Картинг състезание за любители
    От The_UFO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 77
    Последно: 21-05-04, 22:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе