Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 41

Картинг състезание на Дунев на 29 Май

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Смятам да се съберем каращите картинг сеткомци ( а и некаращите, които ще видят какъв кеф е[:P]) в събота в 17ч. на писта Дунев в студентски град. Проучих условията да наемем пистата, но не са изгодни. По-добре да се съберем в 17ч. - докато пиеме една бира ще ни дойде реда да караме. Цената е 9лв за 10 минути +2обиколки. Ако се събереме 8-10 човека, ще се запишеме в една серия и то има класиране накрая - вади се разпечатка с класирането и времената на всеки състезател - най-добрата обиколка за колко време е и коя поред е. Заведението на пистата е много приятно и докато чакаме може да обсъдим организацията за Елена[Wow!][][:P]

Темата е за записване.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

айде първи съмммм.... и сега, и после... [:D][:P]

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Емо, има да чакаш... може да си първи само ако Sunny не участва в серията, иначе просто първото място си е запазено! Лекичка е и карта набира много бързо, определено има добра техника на преодоляване на завоите, кара агресивно, опитна е... абе нямате шанс!

За съжаление, няма да мога да взема участие и да се боря за "среброто" - пак ще се катеря по баирите да оправям интернета в Елена. Ама там пък какъв off-road пада, ако знаете... [8D][:D]

5. Gadget
    Guest

Аз си резервирам второто място на финала.

Не мога да бия шофьора си до Елена. Не върви

А Dockera да се реди пръв на опашката...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Извинявам се, че се включвам неподготвен, както се казва, пък и съм отскоро тука, надали въобще може да се каже, че съм "СетКомец", обаче като става дума за картинг предпочитам пистата в село Бистрица. Доста по-динамична е, не е толкова равна, както тази на Дунев, а пък и не на последно място е по-евтино - 50 стотинки за 1 обиколка, като се съберат 15-ина човека с два автомобила и идат до горе (селото не е никак далече от София) - определено излиза по-евтина цялата работа. Е - няма отчитане на времето, но пък ако е до съревноваването един електронен часовник с добър хронометър ще свърши работата...

Успех на състезателите! [:D]

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Извинявам се, че се включвам неподготвен, както се казва, пък и съм отскоро тука, надали въобще може да се каже, че съм "СетКомец", обаче като става дума за картинг предпочитам пистата в село Бистрица. Доста по-динамична е, не е толкова равна, както тази на Дунев, а пък и не на последно място е по-евтино - 50 стотинки за 1 обиколка, като се съберат 15-ина човека с два автомобила и идат до горе (селото не е никак далече от София) - определено излиза по-евтина цялата работа. Е - няма отчитане на времето, но пък ако е до съревноваването един електронен часовник с добър хронометър ще свърши работата...

Успех на състезателите! [:D]

<div align="right">Originally posted by BerkStock*-*27/05/2004*:* 16:40:47</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мястото е уточнено и не подлежи на коментар. Темата е само за записване. Вече сме се събрали около 7-8 човека

Относно 'пистатата" в Бистрица - това е бивша селскостопанска сграда, пригодена някак си за нещо като картинг. Покритието е бетон с много дупки, картовете са в ужасно състояние, цената е наистина 50ст., но като като караш 10 минути пак ти излиза колкото на Дунев. Най-добрата писта засега си остава Лаута в Пловдив, следвана от Дунев.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Аз ще съм от некаращите с бира в ръка и ще гледам (с наслада) състезанието тип Монако F1. Ще съм в боска ако някой има проблеми [}]

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

BerkStock, пък и обикновен хронометър... само ще ти кажа, че последния път четири карта се вместиха в една секунда...

пък и може да заповяда всеки дори и да не кара... има много приятно заведение с всякакъв вид спирт и бензин... )

11. Gadget
    Guest

Аре ве пилета... чакам ви на финала

12. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Кой ми резна мнението?

13. Gadget
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кой ми резна мнението?

<div align="right">Originally posted by breiii - 28/05/2004 : 2229</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ненам, но щe яде бой утре

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кой ми резна мнението?

<div align="right">Originally posted by breiii*-*29/05/2004*:* 0029</div id="right">

Не знам, но не го убивай на пистата[]

Дано не завали само. Събрахме се точно 10 човека, колкото за 1 серия:-)))

16. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

ако имам възможност ще дойда да ви погледам може и да покарам ако се събера в карта

17. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Поради технически причини изпуснах формулата в Студ. Град. Кой би и кой черпи [?]

[}][}][}][}][}]

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ей сега завършихме благополучно карането на картинг[] Което впоследствие се превърна в пиене на мноооооого бира (толкова, че по думи на Breiii, Dockera не си е познал блока и са минали за по-кратко по околовръстното[][Wow!]), и всякакви други алкохоли и мезета[:P][Yeah!]

Главни действащи лица: Dockera&Gadget, Breiii+жена, която в кризисен момент даде маратонките си за спечелването на призовото място и имаше важната роля на cameraman (cameragirl?), Raid+прекрасната си и изключително чаровна съпруга, Sunny+the whole family.

В момента Dockera обработва резултатите от класирането (внимавай, да няма photo shop, corel draw и тн[]), а Breiii обработва видео материала (ако не хърка вече[])

Даже и на кино ходихме (след утрешния ден...много ефекти...става за гледане, но не очаквайте нещо особено...и задължително в Арена, а не в къщи[]

Dockera се развилня по пистата и още на петата обиколка беше дисквалифициран, но в следващите серии се взе в ръце и мина доста напред в класирането.

Breiii с перфектна техника окупира второто място и не мръдна оттам, колкото и да се опитваше Dockera да го изрита от пистата[]

Raid през цялото време се весели от душа и показа, че едно състезание може да бъде перфектно място за купон.

Равносметка=======много непринудено, весело, мечти за Елена, пиене, ядене, адреналин, смях и .................страхотно беше[Yeah!][:P]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 15-10-10, 09:00
  2. Отговори: 0
    Последно: 27-08-08, 21:01
  3. Отговори: 10
    Последно: 17-09-06, 15:21
  4. Картинг състезание за любители
    От The_UFO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 77
    Последно: 21-05-04, 22:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе