Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Бисери (не само от форумите)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=145542

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">пич INTEL става само за играене за конвертване на филми не става, а AMD става и за двете е най-добре е PENTIUM</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Интел е за игри и филми , АМД е за двете - най- добре е ПЕНТИУМ

тоя ме изкърти

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Изказването наистина е "номер 1" и бие даже това на преподавателката ми по ЕЦМ (електронни цифрови машини) в гимназията (УПК, де, който помни за какво иде реч) , която ни говореше за "интегрални платки" [:D][:D][:D]

5. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5

До днес, т.е. почти 17 дни, има 5 отговора, като само един не е бисер. Почвам да чета редовно тоя форум, там явно е пълно с "гении".

Темата е за бисери по другите форуми, ама не виждам защо нашият да е по-назад:

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15477

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Това не е от форум, ама е готино:

http://hideo.online.bg/like_a_hooker.gif

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">zdr vseki

zna4i ot v4era imam intrnrt - po lan mi se puska u ofico, no predi tova e imalo kabelen net i modem i ruter kam nego

ta v4era dodha horata i pusnaha neta, ama az iskam na poveke ot 1 kom da go pusna neta, ta edin priqtel kaza, 4e mojelo tqzi ruter da raboti kato hub, ama ne razbir, ta ako kajete kak da stane - kaz nekvi mek adresi, o6te nekvi raboti ta rutera e lincsis - sin na cvet - ima 5 porta ima i etiket za mac adresa ima i disk nekakuv i faktura kakvo da pavq pomagaite, 4e e spe6no </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Няма да казвам кой е форумът, ама това, че рутерът бил син на цвят ме разкърти, а фактът, че имало и фактура направо ме довърши [:D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

[:D]

И на мен ми беше много чудно за какво говори тоя човек - за рутър или за хъб, щото той явно въобще не е в понятията а ги мисли едва ли не за едно и също.

Ама все пак това май му беше първия пост, малко повече благосклонност няма да навреди....

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Хам... Я вижте <u>ТУЙ</u> [:D][:D][:D]

Забележете какво самоотрицание. Не стига че е мъж и е бременен, но се притеснява плода да не е увреден

Внимавайте вече като правите тройки !!!!!

Кекек.

Ш-ш-ш-т! Не казвайте на полицията!

Джени явно се размножава много успешно и по другите форуми.

Btw май остава отворен въпросът като какъв точно е участвал във тройката, че е забременял [:D]

И докато сте още в този форум, можете да се опитате да помогнете и на <u>ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ</u>

Или на <u>ТОЗИ</u> . Кой после каза, че пубертетът не бил трудна възраст ?

Ако сте се уморили от глупости, прочетете и малко <u>НОВИНИ</u>. Подкрепени с автентичен снимков материал.

P.S. Смятате ли, че човека от първия тежък случай може да даде съвет на човека от третия случай с каква терапия да се отърве от така неприятните косми [:D][:D][:D]

Съжалявам за цинизма, ама просто си е весело ....

Добавено:

Ох, майко! <u>НЯМАТ СВЪРШВАНЕ</u> !

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм с оня синия биос и там има такава опция...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=158005

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Свалих си FlexType 2k от официялната страница и от data.bg ...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> [:D]

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=166937

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Това го пожелавам на Докера и Гаро

JOKE Amigos !!!

16. qni
    qni е офлайн
    Member Аватара на qni
    Тук е от
    Mar 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">До Инспектор по охрана на труда, Пловдив

от Лаврен Йозов Барбов,

село Генерал Николаево, обл. Пловдивска

Другарю Инспектор,

Работя като служител при Околийска болница в с. Ген. Николаево. До 1954 година получавах семейни добавки за деца, за сина ми Йозо, а оттогава насетне такива не ми се изплащат от болницата.

Моля Ви, наредете на управителя да ми се изплащат семейни добавки, като имам предвид следното:

През 1942 година се ожених за една възрастна вдовица, която имаше голяма дъщеря. Последната, непосредствено след брака, осинових. Баща ми, вдовец, често посещаваше семейството ми, и в резултат на това се ожени за доведената ми дъщеря. По този начин дъщеря ми стана моя втора майка, а баща ми - мой зет. Жената на баща ми, тоест моята доведена дъщеря, която същевременно стана моя втора майка, роди едно момченце, което сега е на 12 години, и което разбира се ми стана брат и същевременно внук.

Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря, то жена ми стана и моя баба, тъй като е майка на жената на баща ми.

По този начин аз съм мъж на жена си, и същевременно неин внук.

Обаче и жена ми роди от мен едно момченце, което сега е на 10 години и което стана шурей на баща ми, а пък на мене вуйчо, тъй като е брат на втората ми майка, която ми е доведена дъщеря.

По този начин станах сам на себе си дядо, тъй като жена ми ми е баба, а аз съм неин мъж.

Моля да ми отговорите имам ли право за сина ми, сиреч вуйчо ми, да получавам семейни надбавки?

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[:D][:D][:D][:D][:D]

Ето и линка

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това го пожелавам на Докера и Гаро

[картинката от по-горе, да не заема място втори път]

JOKE Amigos !!!

<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*10/08/2004*:* 1642</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

От мен - шпинделите:

<font color="blue">[offtopic] Администратори, ако прецените, цензурирайте...[/offtopic]</font id="blue">

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@Slero,

Ако аз го направя тоя номер, между дисковете и ребрата ми ще остане поне два пръста разстояние. При нея едва ли е повече от един...[:D] Ама то пусти вълчи вкус - обичам да има повече мръвка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 01-09-05, 10:11
  2. Тайният живот на форумите
    От DEKAH във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 31-07-04, 20:03
  3. Бисери
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 53
    Последно: 15-04-04, 01:38
  4. Форумите на HardwareBG
    От MANIAK във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 03-02-02, 12:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе