6te ima samo bezplatni ne6ta toest nikva polza nqma da ima ama dano ne go napravqt taka>...zasega nali kazaha samo 4e 6tqlo da ima promeni ama ne se znae kakvi>...
magic to you all>...
6te ima samo bezplatni ne6ta toest nikva polza nqma da ima ama dano ne go napravqt taka>...zasega nali kazaha samo 4e 6tqlo da ima promeni ama ne se znae kakvi>...
magic to you all>...
okay, spoko be people, free-to oshte si e tuka i shte produlji da si e tuka i shte produlji da si e tolkoz nelegalno kolkoto i sega... cenzura shte ima samo na foruma no oshte mudrim pravilata A za tova koga raboti i koga ne... prosto raid masivite si imat sobstveno mnenie po vuprosa i dokato ne trugnat kakto trqbva shte ima leki trusove
tova ofitzialno li e>?6toto ako e za6to go nqma v novinite na free-forum-a i t.n.>?
magic to you all>...
shtoto novinite ne se updatvat mnogo 4esto )
az sum moderator ama i na mene mi se nalaga da razpitvam za da dobiq predstava kakvo stava... turpenie mu e maikata
Flex pi6e6 li v forum-a na free-to>?nick>?6toto tam flex nqma,mai
magic to you all>...
postval li si v temi v koito sam postval i az>?6tom ima6 500 post-a sas sigurnost sme se zasi4ali ama az sam ne6to mnogo zle i vaob6te nqma ni6to stranno vsa6tnost>...gluposti drankam
magic to you all>...
be postval sum i sum te vijdal neide... dori signaturata ti beshe sushtata mai... az na dosta temi ne se mesq, ne sum na sqka mandja mirudiq...
mi prav si kato tzqlo ama mnogo mi se spi da pi6a o6te leka no6t>...
magic to you all>...
Nqkoi pro4ete li NEW FTP Settings! 6toto pri men ne mi gi otvarq
eto ti gi:
1. Za logvane prez ftp kato user (t.e. s username i password) izpolzvaite port 2121.
Nanpimer:
ftp://username@free.techno-link.com:2121
server: free.techno-link.com
port: 2121
2. Za logvane vyv ftp kato anonimen potrebitel (t.e. anonymous) izpolzvaite port 21.
Naprimer:
ftp://free.techno-link.com
server: free.techno-link.com
port: 21
Ako sluchaino se opitate da vleznete s username i password na port 21 - niama da stane, kakto i ako se opitate da vleznete kato anonymous na port 2121.
Jelaem vi priatna rabota.