<font color="orange">Тук</font id="orange"> можете да видите снимките от сбирката в чест на идването на Mr. Techno в София. главни действащи лица: Dockera, Gadget, Mura, Deathknight, Slero, Ghost, Sunny и естествено Mr. Techno[]
<font color="orange">Тук</font id="orange"> можете да видите снимките от сбирката в чест на идването на Mr. Techno в София. главни действащи лица: Dockera, Gadget, Mura, Deathknight, Slero, Ghost, Sunny и естествено Mr. Techno[]
Тук искам да изразя огромна благодарност на Gadget , DK, & останалите , които така присърце взеха нещата и ме посрещнаха сърдечно
Благодаря Ви колеги за Вашето гостоприемство
това мое пребиваване в София , ще го запомня завинаги Рядко така са ме приемали , дори и роднини, а Вие заслужихте място в листа Mr.TECHNO за хората към които той да направи всичко , без да се замисли
където и да сте , когато и да е , потрябвам ли ви - Там съм
Радвам се, че си останал доволен и с хубав спомен...
Само пропусна да видиш финала на сбирката, когато изявен бираджия от нашия форум се излегна на едната пейка вътре в О!2 и поспа сладко... нито бира му се пиеше, нито картофки му се ядяха )
Малей... и такъв момент ли е имало ? И аз съм го пропуснал ?! А какво стана в крайна сметка с котката и сервитьорката [:D][:D] ?
оправиха ги и двете
доко - котката
Гаро - сервитьорката
joke де
на снимка 100_0018 имитирам аватара на Lupus
а на 100 _0023 DK се изправя срещу котката мутант A Storm - битката бе ужасна ама DK бе безстрашен и я уплаши , и тя избяга