Mr.TECHNO, кой знае къде си се покрил сега и празнуваш, а не се сещаш за нас!
Наздраве, приятелю! Честит ти рожден ден, да си жив и здрав!
И да помислиш скоро за организирането на Пицарела-2!
![]()
Mr.TECHNO, кой знае къде си се покрил сега и празнуваш, а не се сещаш за нас!
Наздраве, приятелю! Честит ти рожден ден, да си жив и здрав!
И да помислиш скоро за организирането на Пицарела-2!
![]()
Румене, бързаш.
Техното е роден на 2-ри март, според календара.
Иначе, нищо не му пречи да се е покрил някъде... под някоя слива, например.
![]()
Няма значение кога е роден, важното е да почерпиПървоначално публикувано от IvO™
![]()
Благодаря , но дано не сте лоши пророци - предварителното честитене не е на добре
Иначе за Пицарела 2 - е добра идея.
Пак ли аз ще бъда организаторЬ ?
Ши са постарая на научите на Втори Март![]()
Добре Mr.TECHNO, за да спазим традицията - изтеглям си обратно поздрава до 2-ри
Ами търсех ти датата и в ICQ-то даже, но като я няма никъде и като взе да се повтаряш в "бъдещи рожденници" и особено като се покри някъде, си викам - човека вече празнува![]()
има си и добра страна(да чукнем на дърво) ... - поне подаръците ще дойдат навреме ..Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
това ме накефиПървоначално публикувано от Eddie
eddie, поради разминаване в юлиянския и грегорианския календар techno ще празнува 2 пъти, като и двата няма да е на правилната дата![]()
![]()
Е Вие всички ме убихте, объркана тема - стана най-разискваната и четена в последните дни !
Сега ако имате мерак да се надрънкаме - кажете! Не ми местете рожденния ден напред или назад!
То такова честитене на рожден ден няма никъде  ( 10 дена напред, мога да си представя после след  ВТОРИ МАРТ  колко дена ще има на "Патерици " ![]()
![]()
![]()
\
То се е видяло че ще трябва отсега да опъвам масите . Ще раздавам покани на ПМ-и![]()
Аз се надявах да е отворен купон. Ама....Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
аз веднъж направих такъв купон - накупих сума ти неща и накрая дойдоха само 2 -а !
и си казах до тук с отоворените купони!
а и свободното място ми вече е кът !
Хихихи... сори, ама в бързината прочетох само първият пост...
Нищо, както се казваше доскоро - таз година завод за полупроводници, догодина - за цели... демек, миналата година рожден ден, таз година - два![]()
Mr.TECHNO, погледни на нещата от другата им страна: народа заговори за наближаващият ти рожден ден цяла седмича преди това като за епохално събитие или светъл национален празник.
Във форума не е говорено толкова за наближаващата Коледа, колкото за идващият ти Р.Д.
На такова събитие не му прилича покани с п.м.