Страница 10 от 12 ПърваПърва ... 89101112 ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 174

EURO 2004 мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

Всъщност аз и в тея цитати не визирах специално теб, но се радвам, че сам си се открил в тях [:D][]

Добре си си подбрал изреченията; но за съжаление има и други

Както и да е. Препоръчвам на тези, които разбират футбола да залагат на комар и да забогатяват. Успех ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всъщност аз и в тея цитати не визирах специално теб,<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*02/07/2004*:* 1841</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Че как така не визираш специално мен, като само аз съм писал "тея" неща?!? Ама всъщност няма никакво значение...

А иначе - мерси за пожеланието.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

Mи това са работи, на които се наслушах по телевизиите преди или след мача. Не са само от теб, преди ти да си ги писал съм ги чул.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

EURO 2004 мнения

Залагания за изхода на финала ? Аз съм за един гол разлика в полза на домакините, в редовното време.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Залагания за изхода на финала ? Аз съм за един гол разлика в полза на домакините, в редовното време.

<div align="right">Originally posted by Slero*-*04/07/2004*:* 2103</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами това е най-вероятното и според мен.

//edit

А, да, забравих да напомня да наблюдавате проявите на Маркус Мерк... Надявам се поне да няма очевадни подпирания.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

EURO 2004 мнения

<font color="red">1:0 за Византийците</font id="red">, но все пак... <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Думата има Маркус Мерк...

Останалото е мълчание</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

Всичко засега е според очакванията...

12 мин. - Карвальо тушира Врицас в наказателното поле. Мерк пасува.

13 мин. - Загоракис е фаулиран при контра отдясно. Мерк си мълчи.

18 мин. - Харистеас чисто отнема на Деко. Мерк свири фаул.

20 мин. - Вризас овладява пред пеналта. Мерк свири игра с ръка.

25 мин. - Мерк свири трети фаул срещу Португалия. Жорже Андраде влиза с двата крака, ама Мерк си трае...

27 мин. - безспорен фаул пред дъгата на Португалия. Мерк мълчи.

45 мин. - Мерк имаше идеалната възможност да открие резултата, но не свири нарушение в наказателното поле на Гърция. Не че имаше такова, ама беше удобен случай...

Чакам с интерес второто полувреме.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

EURO 2004 мнения

"До тук добре", казал оня дето падал от осмия етаж, стигайки петия...

<font color="red">//edit Lupus 23.40

No comment!!!</font id="red">

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

ИМА ФУТБОЛ!

12. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

EURO 2004 мнения

ЧЕСТИТО

Все пак купата е на Балканите.

Между другото спечелих и бас.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

EURO 2004 мнения

Честито Vandal,

И за баса, и за комшиите.[:D]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2000

EURO 2004 мнения

Сами са си виновни Португалците

Честито на малаките

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

EURO 2004 мнения

ДААААААААА !

Победа на тези, които играха без особени умения, но с много акъл.

Евалла им правя. Страшни са. Кефи ме такива хора да гледам - слаби като футболисти но строени като войници, без никакво объркване и страх независимо от противника или от нивото на играта.

Евалла и на военачалника им.

Този път футболът ми хареса. Не беше чобанска игра, не беше надбягване на дълги разстояния.

Е, Райд, това не е ликуване, нито е чувство за превъзходство. Аз пак си казвам - от футбол нищо не чаткам. Но ти предяви претенции и направи доста прогнози, но.... Имаш ли какво още да кажеш?

Аз ще кажа: УУУУРАААА за гърците

Да вземем и да научим нещо от тях

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

EURO 2004 мнения

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е, Райд, това не е ликуване, нито е чувство за превъзходство. Аз пак си казвам - от футбол нищо не чаткам. Но ти предяви претенции и направи доста прогнози, но.... Имаш ли какво още да кажеш?

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*04/07/2004*:* 23:57:41</div id="right">

Ами вече го казах - прочети предишния ми пост. А имам и още - ама не на теб - няма да го разбереш.

А това, че сме имали какво да научим от гърците ще е изключително любопитно да споделиш мисли...

P.S. Хехехе, гузен негонен бяга. [:D] Ама не се оправдавай преди да са те обвинили. Какво "чувство за превъзходство" те гони, какво "ликуване"...

18. Member
    Тук е от
    Feb 2004

EURO 2004 мнения

На мен футбола ми харесва, но честно да си кажа при тази конкуренция - MotoGP, Formula1, Wimbledon, Tour De France - само в един ден, веднага си пролича колко непревликателна е играта на гърците, вярно гледа се резултата, но все пак на светлинни години от мач като Чехия - Холандия например. ТРябва да се признае че футбола става прагматичен, много тактически и грозен, с малко звезди и изпълнения, такъв е живота.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 12 ПърваПърва ... 89101112 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Euro truck simulator 2
    От Torres във форум ИГРИ
    Отговори: 0
    Последно: 19-11-12, 01:01
  2. kaжете кода за UEFA.EURO.2008-ViTALiTY
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 6
    Последно: 16-04-08, 21:49
  3. Среща на Априлци 30.7.2004 - 1.8.2004...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 03-08-04, 00:04
  4. link за AutoRoute 2003 Euro?
    От bucho във форум Общ - софтуер
    Отговори: 23
    Последно: 12-02-04, 11:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе