<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е, Райд, това не е ликуване, нито е чувство за превъзходство. Аз пак си казвам - от футбол нищо не чаткам. Но ти предяви претенции и направи доста прогнози, но.... Имаш ли какво още да кажеш?
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*04/07/2004*:* 23:57:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами вече го казах - прочети предишния ми пост. А имам и още - ама не на теб - няма да го разбереш.
А това, че сме имали какво да научим от гърците ще е изключително любопитно да споделиш мисли...
P.S. Хехехе, гузен негонен бяга. [:D] Ама не се оправдавай преди да са те обвинили. Какво "чувство за превъзходство" те гони, какво "ликуване"...
<div align="right">Originally posted by Raid*-*05/07/2004*:* 00:20:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">Ами май не ми е на нивото да споря с теб, приятелю Райд. За пореден път се убеждавам.
Всъщност от нас двамата ти си тоя, дето не схваща [:D]</font id="blue">