Аре МАЧА !!!!!
Българи - Юнаци !!!
Като чух химна по телевизията ми настръхнаха космите [^]
Аре МАЧА !!!!!
Българи - Юнаци !!!
Като чух химна по телевизията ми настръхнаха космите [^]
нещо ми е търсене [xx(][xx(][xx(][xx(] ейййй има осхте много време ама нещата не са зле за сега
Подяволите !!!![V][V][V]
Все така става
като се замисля сега, евала на ицо и компания едно време ей направо ни е**** отзад.[V][V][V][V][V]
Но, не трябва да се сърдим на момчетата
Войнът е войн и в победата и в поражението !! Това което се случи беше страшно и не особено заслужено, но това е положението аз съм твърдо зад момчетата.
България над всичко!
Незаслужоно кое?
кой от наще бягаше? имаше ли връзка между средна линия и защита (изобщо защита имахме ли), колко поредни паса си направихме?
трудно ми е да ги пиша те редове като БЪЛГАРИН и луд фен на футбола ... но това е. Не трябва футболисти играещи в родното ми първенство да играят там.
абсолютно заслужено си паднахме - шведите при 4:0 за тях се скъсаха да тичат и постигнаха 5ти гол - нашите си вървят по терена - все едно отиват да си купят хляб или цигари... ако половината шведи бяха излезли да пият кафе сигурно пак нямаше да успеем да вкараме гол - нито нападение, нито защита - абе то отбор си нямаше - какво друго искаме?
Бихме ееееееййй Швеция рулз []
ПС. Майтап ве.. не гледам мачове да не се дразня
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бихме ееееееййй Швеция рулз []
ПС. Майтап ве.. не гледам мачове да не се дразня
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*15/06/2004*:* 00:05:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Верно бихме..., но няколко центъра []
Обява във вестник "Позванете - София"
Спешно търся 15 футболисти , да имат някакъв опит , да са добри спринтьори и най-важното - да умеят да вкарват голове - за контакти БФС -Иван Славков
ПП - И старши треньор също се търси
Ако не се намерят кандидати - предлагам един сборен отбор от CS маниаци на които ехниката е RUSH!!!
ами шведите, съдията и нашта защита си направиха шведска тройка и ни нае**ха здраво. кво друго да се каже за мача
БЕ аз викам да не съм го гледал мача, ама....
Какво толкова му имаше на съдията?
Не свири един жълт картон.
Свири една спорна, а не измислена дузпа.
Нашите некадърници би трябвало да са готови да играят и при такова развитие на нещата. Всеки трябва да е. Никой не е перфектен. И съдия може да сгреши. А специално нашите би трябвало не да са готови, ами да не им прави впечатление. Аз ли не съм гледал откровено купените мачове на Левски и ЦСКА и откровеното пристрастие на съдиите в мачовете? Еми сега виждат на 1/1000 как е от другата страна на бариерата и ние почнахме да ги ореваваме. Що? Що не ревахте тука по първенствата за нечестната игра? Не ни е съдията виновен. Виновни сме си ние, че лапаме като риби по глупави, хамалски спортове, дето ни ги препродават и чакаме от тях да дойде "обединението на нацията". Вместо да се вземем в ръце и да се занимаваме с по - стойностни неща. Ясно ли е вече или не е ясно, че българският отбор трябва да се радва, ако се класира трети в групата ??? А ако спечели - то няма да е защото е по - добър.
И треньора. Великият тактик. Господ да ни пази - аз не разбирам и не обичам футбола, честно казано. В много отношения ми е противен като спорт, обаче все пак някакво базисно разбиране от тактика и някакъв основен поглед имам. Може ли да направи това:
Ние имаме и много пъти сме имали най - калпавата защита на света. Сега особено това си беше ясно още преди европейското. От друга страна понеже българинът все се бута отпред, имаме няколко сносни тарана. Е може ли при това положение тактически ти да орежеш атаката за да умножиш защитата? Е без да е пряк аналогна мача, ама дали 4 или 5 левака в отбрана пак си е дупки в защитата, обаче 1 или 2 напред си е рехава атака...
Инкасаторите - Дания предстои. За колко ли гола ще се бори Дания?