Резултати от 1 до 13 от общо 13

Изкарване на цифрови снимки в София

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Моля който е изкарвал цифрови снимки да даде предложение за евтино и качествено фото където изкарват цифрови снимки (9х13 или 10х15)

за момента най-изгодното което намерих е на попа зад спирката на тролеите (0.29/0.35лв) за 24 часа.

П.С. по възможност някъде в центъра да е

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Има още на паметника "Левски" и на пл."Славейков" до входа на кино "Култура". И на мен ми предстои да вадя снимки и очаквам мнения от "патили"[:D]

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Днес сутринта мислех да пусна същата тема, ама имах доста работа. И аз както много от Вас използвам цифров фотоапарат, но като като ми кажат дай да видим детето - ХА. Та по същество:

Има едно фото ателие-за съжаление не знам името - на Раковски малко преди Сливница (по посока Козлодуй) ,в дясно - там са 0,30 лв. а до скоро бяха <font color="red">0,20</font id="red"> - ако нямат работа и за по-малко от 24 часа правят снимките (без да експресна поръчка).

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

До МакДоналдса срещу ЦУМ имаше едно фото където цените преди време бяха доста прилични

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Точно до театър София на канала има фотостудио на Кодак и вадят снимки от цифров фотоапарат. Много качествено работят и непрекъснато имат някакви промоции.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Е дай цени де :-))

А за Кодак нищо хубаво не чувам

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

гледах цените на едно студио (мисля че беше кодак) намира се на граф игнатиев долугоре на средата между попа и славейков

та там за 9х13 цената беше 0.70лв.

каквото и да им е качеството тази поне двойна цена ...

10. Тук е от
    Jan 2004

Аз ви съветвам да не използвате фотото срещу зала Универсиада. Цените за цифровите снимки не са високи, но са за сметка на некадърността на персонала. Обикновено на снимките им се губи някой от основните цветове, при третия и последен път когато дадох там снимки, някъде ми беше избягало зеленото, и не ми се говори как изглеждаха снимките. Да не говорим, че два пъти дадох едни и същи снимки и резултатите бяха прекалено различни.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

http://www.happy-foto.net/

Доволен съм от тях!

за повече инфо вижте на сайта!

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Малко развитие по темата:

Изкарах снимки:

"Фото Обектив" намира се срещу УАСГ. Имало още няколко из София. Хванах абитюрентска промоция за цифрови снимки по 0.29лв (иначе по 40ст за 9х13)

Цветовете на половината снимки нямат почти нищо общо с това което беше във файла. Интересното е че от две снимки снимани през 1 мин (почти еднакви) едната изглежда супер другата ужасно (на пц и двете са добре)

13. Тук е от
    Jun 2004

До МакДоналдса срещу ЦУМ.

25 ст. на снимка за над 10 броя

35 ст. на снимка под 10 броя или по опис

правил съм много снимки там (над 450) и съм доволен.

Също можеш да използваш и цифровото фото на Коника на Мария Луиза между Лъвов мост и ЦУМ. Цените са същите.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Не ползвайте фотото на Кодак на Славейков до к.Култура - изглежда супер,цените не са лоши но вадят ужасни снимки.Цветовете са бледи,всичко е едно такова сиво(дори в най-слънчево време снимките изглеждат все едно са снимани преди буря)Освен това ги режат ужасно - един път ти я няма главата друг път краката.Най-лошото е че реших че първия път е случайност та се прекарах и втори път да вадя от там.Иначе съм вадил добри и евтини снимки на Стамболийски около КФС

16. dg
    dg е офлайн

Тук е от
    Feb 2004

здравейте. Има ново фото на бул. Никола Мушанов (Горнобански път в Красана Поляна) и ул. Добротич. Качеството на снимките им ми харесва. Обикновенно снимките стават в рамките на същия ден... 9х13 - 30 ст, 10х15 - 40 ст. (за над 100 бороя съответно 25 и 35 ст..., за 1 час 40 на 50 ст. и 15 минути 60 на 70 ст)

Имат приличен скенер ако искате да прехварлите старите филми до цифрови снимки на дискове... телефона им е 9202074... може да пращате снимки и по маил за да са готови като пристигнете....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 09-02-14, 22:10
  2. Изкарване на ток от лустер-клеми
    От Stefan Troplev във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-13, 20:37
  3. Отговори: 0
    Последно: 20-08-13, 16:21
  4. Отговори: 90
    Последно: 07-06-10, 14:34
  5. Възможно ли е изкарване на DTS звук на Samsung DVD CM350 от WD TV ?
    От gydi във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 18-05-09, 20:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе