Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 46

Лятна среща @ Варна !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Лятна среща @ Варна !!!

Албата лятото си бачка, миналата година сме правили събирабе там. Иначе на лятното донатео може. Хем правят хубави пици(поне така е на зимното).

2.  

3. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Лятна среща @ Варна !!!

Аз продължавам да мисля за предложението на Боби за ПИКО . А относно шумотевицата FearMe - оферирам те - обади се и да слезем да го обсъдим . аз съм с кола и не е проблем

да слезем към 22-23 и да видим как точно стоят нещата ....

4. Тук е от
    Jun 2004

Лятна среща @ Варна !!!

Не знам дали е от това, че бизнеса ми е свързан с ресторанти и барове, дали понеже ми е писнало от цивилизация, и искам да чуя шума на своето сърце, не знам, ще предложа нещо не до там практично, но това е само мнение, не задъжава никой... а и е малко трудно за хората без транспорт. Пък и ако пием, направо не си е удобно но нека го кажа [8D]

Обожавам да ходя ДОРИ само за едно кафе на Калиакра, да хапвам миди на базата 'Дълбока' до Каварна, или да вечерям сръбска скара на Кранево. А ако ще е с преспиване, на Албена на базата на Бултрак до Обротище е просто ПЕРФЕКТНО.

Разбира се покрай плажа в града е най-удобно и на което и капанче да седнем ще ми е приятно с Вас, защото няма значение къде си а с кого си.

Не видях някой да споменава р-т БМ на Морска гара, а там е наистина добро място, пък и имам възможност за там да запазя колкото места кажете, където кажете (Корабчето вътре е ... изолирано и готино място) и за когато кажете.

А ако трябва да бъдем хем в града-хем извън него, има една местност от другата страна на канала, ловно-рибарски комплекс 'Звездица' - Райско местенце с райска гледка и гладни комари:

http://photo-forum.net/index.php?APP...09&USER_ID=489

Места много наистина, Вие решете къде и колко далече, аз ще предлагам варианти [8D]

5. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Лятна среща @ Варна !!!

Май на 17 ти съм на изпит .

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Лятна среща @ Варна !!!

Дайте да си е в града. Иначе някой ако искат тез дни да направим репетиция да казва. Аз съм навит. Иначе за ресторанта на морска гара съм навит, на терасата че да виждаме морето.

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Лятна среща @ Варна !!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Май на 17 ти съм на изпит .

<div align="right">Originally posted by npu3paka*-*12/07/2004*:* 14:07:50</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@npu3paka

[] Не вярвам да си от 19:30 на изпит [:D]

На морска гара и на мен ми допада!

Ако му умуваме много, накрая най-много да не намерим места никъде.....лято е! Варна е!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2004

Лятна среща @ Варна !!!

Всъщност на Морска гара е ресторант 'Сирена', а аз имах предвид още в началото на гарата, ресторант БМ. Той е до басейна дето беше. Имат богато меню и добра кухня и проблеми с резервацията няма да имаме, ако знам поне 2-3 дена предварително де.

Например най-късно до четвъртък ако всички са съгласни за това място, нека да знам приблизителната бройка за събота вечерта.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Лятна среща @ Варна !!!

За кое от двете места, морска гара(сирена) или БМ. На което и да е съгласен съм.

11. Тук е от
    Jul 2003

Лятна среща @ Варна !!!

С доста хора се консолидирахме да отидем този път на "Пико". Ако не ни хареса, следващия път в края на месеца когато ще е гала събирането и се надявам да имаме и гости от други градове ще го сменим. Но поне за сега нямам отзиви да е лошо там. Срещата за сега остава на 17-ти от 21.00 на Кузирката (часа е този заради работещите в събота). Само остава някой по свободен да направи резервация. За това е добре и да уточним бройката. Нека се преброим информативно. Аз съм първи...Кой е втори ?

P.S. Ако някой е ходил и на Пико и на това дето го каза Краси да с еобажда. Ако е по хубаво там , да отиваме там. Мястото и часа на срещата пред Кузирката нека останат [:D]

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Лятна среща @ Варна !!!

Айде да не се чакаме на козирката а долу пред кръчмата.

13. Тук е от
    Apr 2004

Лятна среща @ Варна !!!

Пишете ме и мен.

Залива става и има добра кухня, но затваря раничко. Така че ако не ни изтраят ще се пренесем другаде

14.  

15. Тук е от
    Jul 2003

Лятна среща @ Варна !!!

Дори и на двете места да има хора важното е на края да се съберем на едно място. [:D]

16. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Лятна среща @ Варна !!!

Не мисля че можем да си запазим маеста за събота на БМ

Инак съм съгласен че кухнята е превъзходна

На Сирене много скъпо ... и си е много ресторант

и е вътре....

17. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Лятна среща @ Варна !!!

Бахси, ак мое да одите на кръчма, кръстена "Пико" !

Ма тва е *****щина бе, няма ли кой да ги скастри тея.

Доживях и тва, кръчма кръстена на наркотик ......

Иначе съм на срещата, няма ко да се случи

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Лятна среща @ Варна !!!

аз пропускам засега - вчера -12.07.04 се роди и второто ми дете - момче. Засега съм извън сбирките -но има време

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Лятна среща - Варна - 2013
    От Боби във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 08-09-13, 22:39
  2. Лятна промоция ;) - цените още надолу...
    От FearMe във форум Продава
    Отговори: 16
    Последно: 14-07-08, 13:14
  3. Пролетна среща @ Варна !!!
    От Zygot във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 02-04-05, 22:07
  4. Предновогодишна среща Варна
    От Julian във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 90
    Последно: 21-12-04, 00:36
  5. Отговори: 42
    Последно: 28-01-03, 20:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе