Албата лятото си бачка, миналата година сме правили събирабе там. Иначе на лятното донатео може. Хем правят хубави пици(поне така е на зимното).
Албата лятото си бачка, миналата година сме правили събирабе там. Иначе на лятното донатео може. Хем правят хубави пици(поне така е на зимното).
Аз продължавам да мисля за предложението на Боби за ПИКО . А относно шумотевицата FearMe - оферирам те - обади се и да слезем да го обсъдим . аз съм с кола и не е проблем
да слезем към 22-23 и да видим как точно стоят нещата ....
Не знам дали е от това, че бизнеса ми е свързан с ресторанти и барове, дали понеже ми е писнало от цивилизация, и искам да чуя шума на своето сърце, не знам, ще предложа нещо не до там практично, но това е само мнение, не задъжава никой... а и е малко трудно за хората без транспорт. Пък и ако пием, направо не си е удобно но нека го кажа [8D]
Обожавам да ходя ДОРИ само за едно кафе на Калиакра, да хапвам миди на базата 'Дълбока' до Каварна, или да вечерям сръбска скара на Кранево. А ако ще е с преспиване, на Албена на базата на Бултрак до Обротище е просто ПЕРФЕКТНО.
Разбира се покрай плажа в града е най-удобно и на което и капанче да седнем ще ми е приятно с Вас, защото няма значение къде си а с кого си.
Не видях някой да споменава р-т БМ на Морска гара, а там е наистина добро място, пък и имам възможност за там да запазя колкото места кажете, където кажете (Корабчето вътре е ... изолирано и готино място) и за когато кажете.
А ако трябва да бъдем хем в града-хем извън него, има една местност от другата страна на канала, ловно-рибарски комплекс 'Звездица' - Райско местенце с райска гледка и гладни комари:
http://photo-forum.net/index.php?APP...09&USER_ID=489
Места много наистина, Вие решете къде и колко далече, аз ще предлагам варианти [8D]
Дайте да си е в града. Иначе някой ако искат тез дни да направим репетиция да казва. Аз съм навит. Иначе за ресторанта на морска гара съм навит, на терасата че да виждаме морето.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Май на 17 ти съм на изпит.
<div align="right">Originally posted by npu3paka*-*12/07/2004*:* 14:07:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@npu3paka
[] Не вярвам да си от 19:30 на изпит [:D]
На морска гара и на мен ми допада!
Ако му умуваме много, накрая най-много да не намерим места никъде.....лято е! Варна е!
Всъщност на Морска гара е ресторант 'Сирена', а аз имах предвид още в началото на гарата, ресторант БМ. Той е до басейна дето беше. Имат богато меню и добра кухня и проблеми с резервацията няма да имаме, ако знам поне 2-3 дена предварително де.
Например най-късно до четвъртък ако всички са съгласни за това място, нека да знам приблизителната бройка за събота вечерта.
За кое от двете места, морска гара(сирена) или БМ. На което и да е съгласен съм.
С доста хора се консолидирахме да отидем този път на "Пико". Ако не ни хареса, следващия път в края на месеца когато ще е гала събирането и се надявам да имаме и гости от други градове ще го сменим. Но поне за сега нямам отзиви да е лошо там. Срещата за сега остава на 17-ти от 21.00 на Кузирката (часа е този заради работещите в събота). Само остава някой по свободен да направи резервация. За това е добре и да уточним бройката. Нека се преброим информативно. Аз съм първи...Кой е втори ?
P.S. Ако някой е ходил и на Пико и на това дето го каза Краси да с еобажда. Ако е по хубаво там , да отиваме там. Мястото и часа на срещата пред Кузирката нека останат [:D]
Пишете ме и мен.
Залива става и има добра кухня, но затваря раничко. Така че ако не ни изтраят ще се пренесем другаде![]()
Дори и на двете места да има хора важното е на края да се съберем на едно място. [:D]
Не мисля че можем да си запазим маеста за събота на БМ
Инак съм съгласен че кухнята е превъзходна
На Сирене много скъпо ... и си е много ресторант
и е вътре....
Бахси, ак мое да одите на кръчма, кръстена "Пико" !
Ма тва е *****щина бе, няма ли кой да ги скастри тея.
Доживях и тва, кръчма кръстена на наркотик ......
Иначе съм на срещата, няма ко да се случи![]()
аз пропускам засега - вчера -12.07.04 се роди и второто ми дете - момче. Засега съм извън сбирките -но има време