реших да пиша това, защото мисля че комютрите започват да стават една незабележима болест за малките (10-15год.)... Колкото и да са полезни, колкото и възможности да им отварят аз мисля че не трябва да ползват компютър на тази възраст. И ще ви кажа защо.. защото на тази възраст се оформя характера, оформя се тялото, оформя се духа.. Аз незнам за повечето лапета, ама като гледам брат ми.. Той е на 15 и по цял ден стои на ПС-то, оправа разни ИРС сървъри и такива глупости.. И сега няма свестни истински приатели, всичките му приатели са от чатовете.. и си дреми вечер на ПС-то, вместо да ходи по кафета, да общува с хора.. Когато го взема някои път с мен (защото той иначе няма да излезе) незнае как да се даржи когато някои момиче отиде да говори с него...
А да не говорим за физическото развитие... по цял ден като стоиш с вдигнати крака на стола незнам какво тяло ще имаш като станеш на 30...
И това са моите мисли.. дай боже някои ден да имам деца.. ако имам момче преди да му купя компютър ще му подаря въдица, колело, тенис ракета.. гирички ).
Трябва да знаеш какво е живота без ПЦ за да можеш да работиш ефетивно на него