Здравей, уважаема
Твоят пост направо ме разкърти и ако има едим модератор да ти даде звезди веднага щях да ти метна пет броя. Предвид и това колко труд си хвърлила да ми правиш скрийншотове![8)][8)][8)]
Благодарение на твоите обяснения вече ще се справя със зоната със сигурност като реша да я ползвам ако се докаже, че с нещо е по добра от Sygate.
За видеокартата, ми - работи. Причината да я спомена е лекото ми възмущение от факта, че 2к не я намира, а пише на пецето дезайнед за 2к.
Кнопикса ми зареди като натиснах F10 - пярвата ми стъпкак към овладяване тънкостите на линукса. ХИХ
Имах две съобщения за троянци при всичките мерки дет съм ги взел, но се оказа, че не са опани и се самоинсталират от ИЕ.
Учиме се така полекичка, то... никои не се е родил научен.
10Х и ъъъъъ не съм висока и руса ама си права за файловата система тя е NTFS, но тука е дъра бъра раздела, заради това не гоня изчерпателност.
1.Едно съветче и от мене ако не е много нагло да се казват такива неща на профи като тебе. За такива изображения ползвай гиф формат и ще си спестиш набръчкването от компресията.
2.Слагай текстовете на сайтовете си в рамки с бордър 0, така няма да се виждат но ще ти ограничават текста да не се допира така плътно до скроловете.
3.Ползвай повече таговете <p> и <br> за да оставящ малко разстояние между банерите и текста примерно. В дримуивър може да ползваш Shifr+Enter.
4. ако поомекотиш цветовете няма да е зле, защото много хора не издържат на тия.
5. ВАЖНО. Направи си сайта съвместим с други браузъри за да го посещават повече хора, пачнат до последно ме ползиха паразити. Инсталират се сами без да питат.
Ще напиша аз в най скоро време оплакване на твоя сайт, ама то при мене става дума само за испански сървизи