Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 42

Американската мечта?...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Американската мечта?...

на мен ми е любопитно наистина ли смятате, че не са им дадени визи заради признаването/непризнаването на компютърните игри за легитимен спорт? доста наивно би било да го мисли някой

отказано им е защото са потенциални имигранти! който е пътувал повечко в подобни страни знае за какво говоря - гледането под лупа дали не би могъл този човек да "забрави да се върне", както ставаше едно време с доста спортисти от соц.лагера

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

Не говоря за теб, а по принцип:

Когато някой взима наркотици, накарай го - и ще ти опише света прекрасен. Със сигурност. И векът няма значение.

Има гадни спортове - добре. Ето например културизъм, щанги и т.н.

Те са гадни обаче защото вече не са спортове, а са маркетинг. Нещо, което контрата е от самото си раждане. В тея спортове хората не са хора(не че в контрата "спортистите" са).

Но ти също можеш да тренираш тея спортове. Можеш. И не е нужно да взимаш стероиди и - моля ти се - АМФЕТАМИНИ. Кво са амфеатмините бре, Фиърми? Як с амфетамини ли ставаш? Поредната недоосмислица от устата ти. Уважавам желанието да изглеждаш интелигентен, но моля те, не използвай непознати думички и не превеждай на български непознати понятия - като лизинг например [:D] А протеините какво са? Ти без белтъчини ли ядеш???? НБД?

Извинявайте за отбивката, ама понякога не се сдържам - та не е нужно да вземаш стероиди и да си в спорта. Но без да висиш с часове в компютърния клуб в контрата няма как да си. При домашните потребители е по - друго положението, по има самоконтрол. В клубовете обаче са викове, простотии, псувни, боища дори и така всеки ден без почивка. Всеки е станал зависим. Групова зависимост - може би това викате отбори. И всеки се чувства герой.

Вземи и иди в някой от тея клубове Лупус и задай там философския си въпрос на някой контърстрайкър: "Ами ти какво си постигнал в живота"? Там най ше пасне.

4. Тук е от
    Dec 2000

Американската мечта?...

Дзвер, четири години потдържах свой клуб, имам представа за какво говориш. Само дето тия "*****чета" дето ги правят тези неща си ги правят и в местната кръчма и на басейна... не е в играта проблема в хората е. Ако не беше играта щеше да е друго. По добре игри отколкото наркотици или алкохол, въпреки че тия "бараби" и пият и се друсат и на контра играят и блъскат във фитнеса.

А що се отнася до маркетинга, няма начин да не съществува, та нали иманно на него се дължи развитиети на всички спортове, именно на него се дължи и голама част от мотивацията да станеш спортист!!?

Нима спринтьорите не остават без карака, нима жените в бягането не приличат на мъже?!? Гледаш едностранчиво на въпроса. Всеки е свободен да си троши главата както намери за добре и забраните нищо няма да променят. Такава е човешката природа сякаш?

А що се отнася до клубовете си прав но не се замисляш за причините. Много от тия пичове играят на пари, това първо. Второ по-малките дето крякат го правят защото гледат от големите и защото си плащат за да играят, за да получат удоволствие от победата. И гогато падат на контра например излиза че си плащат за да ги бият хахаха. Затова и има емоции, а не забравяй и запалянковския момент, много хора ти гледат резила, нещо като на стадиона [:D].

Зависимостта на тия хора не е от играта а от тяхното его. Това което ги кара да ходят там е желанието да се докажат по някакъв начин, това за тях е най-лесния начин, защото повечето са безделници. Комплекси се избиват на поразия. Смятам да завършим спора в моя полза хихихи. Признай се за победен [B)].

А що се отнася до случката с нашите "бойци", жлако. Такива състезания просто не трябва да се правят в САЩ. Това ще реши проблема на първо време [xx(].

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

Хм, моят отговор на твоят пост е, че аз не знаех, че играят за пари, а познавам сигурно поне стотина играчи. Това трябва да ти говори достатъчно. Явно не всички играят за пари.

Второто, което следва да ти кажа: поведението да им е такова по принцип не е изключено, но аз на кръчмите почти не се засичам с контърстрайкърите, които познавам. Просто не им остава време. Тоест и хипотетичното им по принцип кръчмарско поведение е частен случай.

Знаеш ли какво чудо е: Зарибява се с някое гадже, което отдавна харесва и по едно време поради лека смяна в настроението става, излиза и отива да играе контърстрайк. Иначе съвсем нормален човек. Даже тих, добър, обикновен.

Или пък е на рожденния ден на сестра си, не са се виждали от бая време, май скоро няма и д асе виждат, натъпква се с ядене на две на три и се извинява и след малко слизаш и го гледаш долу в клуба.

Става през нощта, върти се, върти се и излиза. И на сутринта е долу в клуба, с подпухнали очи и щастлив за фрагчетата.

Тва са реални случаи от живота. Това съм го виждал. Не си го измислям. Тея хора нямат други пороци. Може би просто нямат достатъчно приятели или емоции. Но са зависими - нищо друго не са. Е, как предлагате да ги лансираме?

А гледането в повечето случаи не е запалянковски момент. Той виси и гледа не защото е фен на отбора; много често даже отборът му е съвсем непознат, а защото му се играе, та две не вижда и компенсира крастата с гледане - палиативно лечение.

Добавям даже един - още по - фрапиращ случай. Приятел дълго не можа да си намери работа. Мен ако питате - причината се казваше контърстрайк. Накрая си намери в някакъв отдалечен компютърен клуб - явно по линия на контърстрайкърите. Почна работа. Примерно така: Нощно време е на работа. Дневно време взима парите от работа и ходи и играе в клуба, който е близо до там, където живее. Кога спи - не питайте. Какво прави на работа и дали играе - мога да предполагам, доколкото знам с почти 100% сигурност. Вади пари като същевременно играе на контрата и парите пак на контрата ги вкарва. Това 24 часа на ден. Е тва викам аз щастлив от работата си човек. И отгоре на това мисля че в платения клуб членуваше в един от "спортните" отбори. Участваше на някакви състезания във всеки случай.

Не си го измислям аз - ей за тоя случай тука има и хора, дето да го потвърдят. Спортът развива....

Е как? Спортист ли да му викам? Вие кажете.

После приказвайте пак че съм тъп и нихилист. Наволя. Само мога да ви гледам и да се усмихвам.

Евала и на американските мечти.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Американската мечта?...

Хихи, бе какъв ти е точно проблема на тебе бе дзвер. Нямаш ли си работа та шпионираш познатите ти как си прекарват живота Като не те кефи не се занимавай, никой няма да се ядосва на твоята пасивност. И мен не ме кефи мачовете от английското да се предават от дървеняците ББТ, ама си траем тука. Идва ми да хвана една тояга и да ги замаам тия шпикери. Както и Петър Василев и сие от Канал1.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Американската мечта?...

дзвер, като станеш пълнолетен ще си позволяваш да даваш квалификации за другите. когато аз съм бил в залата и съм тренирал, ти сигурно още не си различавал ляво от дясно. да ти дам да попрочетеш малко литература за това какво ядат и пият hardcore билдърите, че май само си подочул това-онова. според теб защо се продават препарати като " Forte CMH", "Aminogame 1500", "Monster Amino 2700", "Hard body amino 2300" и "Anabolic amino 5300"?

не знам кой се опитва да се прави на интелигентен, но кой е учил-недоучил става доста често ясно.... ( "тва са...", "тея хора...". counter strike се произнася "кАУнтър страйк", а не с "О" )

избивай си другаде комплексите, опитвайки се да изглеждаш "по-" от всеки, който си отвори устата около теб. уважение се печели, а не се завоюва. никой няма да ти каже "евала" за конфронтирането. оттук нататък моето поведение към теб и подобните ти ще се изчерпва с една поговорка. онази за убиването с мълчание.

The End

8.  

9. Тук е от
    Dec 2000

Американската мечта?...

Е що така грубо към човека? Има си Дзвера мение голям праз. Дзвер не си прочел внимателно предния ми пост. Вникни в това което ти пиша, отговора ти няма нищо общо с това което пиша. А за кръчмите... ми просто твойте кръчми са други бре затова не ги срещаш [:D]. Наблюденията са ми верни до голяма степен. Ходенето по клубове освен всичко останало е социален контакт със сродни души. Така и не разбрах защо се впрягаш толко.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

A, има общо, Воков. Не знам дали не съм бил достатъчно ясен, но според мен от взимането на наркотици - да, може би, но от пушенето и алкохола с нищо не е по - полезно. Виж гореописаните случаи. Те ти рисуват една картинка. Това ако не е зависимост, не знам кое е. Туй си е болестно състояние. И като краен резултат сега да направим спорт. Къв да му е девиза? "Играйте Контра за здраве!" Така ли трябва да стане? Спортовете не трябва ли да имат и поне минимална степен на обществена полза?

@Фиърми, прав си да се сърдиш братчед Ама като стана пълнолетен ше ли ми подариш едно Амфетаминче? Да си го пушна като възрастен човек? Ей така, за бицепс???

[:D][:D][:D]

Ей, само дано не си прав и във форума няма други такива като мене...

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Американската мечта?...

Лол, обществена полза от спорт.... единствения обществено полезен спорт за който се сещам беше борбата, намери си приложението в социалния живот. Спомняте си за какви емоционално и физечески деформирани хора ставаше дума. Накратко - мутри. Лол. Бягайте за здраве.

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Американската мечта?...

Всички Counter Strike-ри в лудницата!!!

Включително и аз, заедно със сина ми.

По цяла нощ се мятаме в леглото и ни се причува "Go, Go, Go"

Това е много яко.

ДЗВЕР очевидно правиш неимоверни усилия да се превърнеш в поредния шут на форума.

Сигурен съм, че ако някой се беше опитал да атакува почитателите на тази игра, щеше да се конфронтираш с него със същата страст.

Прилича ми на болестно състояние.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кво са амфеатмините бре, Фиърми? Як с амфетамини ли ставаш? Поредната недоосмислица от устата ти. Уважавам желанието да изглеждаш интелигентен, но моля те, не използвай непознати думички и не превеждай на български непознати понятия - като лизинг например [:D] А протеините какво са? Ти без белтъчини ли ядеш???? НБД?

<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*22/09/2004*:* 11:56:17</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не знам доколко и кога FearMe е посещавал залата, но пише логични неща. И се обосновава. За разлика от тебе.

Як не ставаш с амфетамини. Но с тях [и не само] бодибилдърите търсят други ефекти във връзка с тренировките си.

Има вещества наречени анорексианти [Anorexiant], които повишават апетита.

Амфетамина е едно от тях [разбира се с точна и прецизна дозировка].

Други такива са фентермин [phentermine], диетилпропион [diethylpropion], фенфлурамин [fenfluramine] или дексфлурамин [dexfluramine].

Искам да кажа, че не всеки бодибилдър е наркоман и не всеки любител на Counter Strike е ненормален.

Предпочитам България да е известна добрите си играчи на Counter Strike, а не с това, че тук 40% от младите хора не могат да напишат [или не искат] две поредни правилни изречения [правопис и словоред].

Или да се прочуваме с "интелектуалци" като "батето" Славков.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

И в кой медикамент, използван от кой спортист амфетаминът с точна и прецизна дозировка е включен, Малоун? Не се съмнявам, че знаеш всички странични ефекти на тея вещества, аде да видим и как си с фармацевтиката?

Извинявай, ама то и всички съставки, включващи се в лекарства за костите, ставите. лекарства, повдигащи телесната температура, подобряващи дишането, пък и някой ако е със счупен крак - и неговите да ги пишем основни във спорта?

С какво се е обосновал Фиърми? С глупостите за Aminogame 1500 и т.н.? Да му сканирам на това същото етикета да ми покажеш къде е тоз амфетамин?

В това с кого съм щял да споря и с кого не - приказвай си каквото си искаш. Слабо ме интересува. Аз си знам за мене си.

А ти май си и слабопаметен, защото подобна тема за и против игрите е имало и друг път във форума, и тогава пак не съм бил на друго мнение.

Аде, давай, щом си толкова отворен. Ето ви я вашата невероятна обосновка:

Aminogame 1500

Съдържание:

L-левцин

L-валин

L-изолевцин

L-аланин

L-аргинин

L-аспарнгинова киселина

L-цистин

L-глицин

L-глутаминова кислеина

L-хистидин

L-лизин

L-метионин

L-фенилаланин

L-пролин

L-серин

L-треонин

L-триптофан

L-тирозин

L-карнитин

L-липоева киселина

Витамини A, B1, B2, B6 и B12, C, D, E

Биотин

Холин тартарат

Инозитол

Фолиева киселина

СА-Д - пантотенат

хидроксипролин

Пиша ти ги, понеже си нямам друга работа. И само ми се нерви с тебе.

Аде кажи сега кое от тех беше амфетамин?

Етикетите и на някои от другите, цитирани от Фиърми, мога бързо да намеря. По - бързо, отколкото ти да питаш някой, дето е чувал за фитнес.

Чакам да ми цитирате амфетамините и вида препарати за културизъм, залягащ на амфетамини. Щото системата стероиди - амфетамини - протеини на мен нищо не ми говори. Да не би в Русе така да тренирате?

И... Уважавам желанието ти да се включиш на финалната права и да ме убиеш само с един удар, ама опитай поне да се подготвяш по - добре. Надявам се все някога да успееш да се отървеш от мен. Но все пак: аз не казвам, че всички които пият, са алкохолици. Така и не казвам, че всички, които играят контърстрайк са маниаци. Това не означава, че трябва да има олимпийско по шморцане с парцуца.

(На който не му е ясен жаргона или смята да се захваша с него, първо да попита, ще му го обясня)

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Американската мечта?...

А всъщност кое доказва, че тия момчета са маниаци и "болни мозъци" и затова нямат правото да отидат в Щатите и да се състезават?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

Аз не говоря за тях. Те отиват да изкарат пари от тея, дето продават.

Аз говоря за това дали си струва "спортът" на тея момчета, че да го зажаля?

Защото спортните състезания отдавна са маркетинг и реклама. На какво?

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Американската мечта?...

не бяха ли отказали виза и на дафовска или някой друг спортист?

Все ми е тая дали някой ще отиде да играе цс или не.

ама като са толкова параноични да не искат разни световни/международни и незнам си още какви събития да стават при тях.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Американската мечта?...

<font color="orange">Още един offtopic или обида към член на форума и заключвам и тази тема. И престанете да се нападате вече.

@ D3BEP

Време е да престанеш да дразниш всички и да превръщаш всяка тема в заяждане. Откакто пишеш ужасно дълги мнения в дъра-бъра през 2 часа (понякога няма и толкова), темите стават просто абсурдни. Може би ти е приятно да се заяждаш с хората, но е време да се усмириш малко.</font id="orange">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Таблет мечта - Обзор на Samsung Galaxy Tab
    От kod във форум Мобилни устройства
    Отговори: 95
    Последно: 01-12-11, 17:30
  2. <<Intel Vs Amd>> Opteron - мечта или реалност?
    От DeathKnight във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 269
    Последно: 20-05-03, 01:27
  3. ATX кутия с вградено водно охлаждане - мечта за вс
    От T-rex във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 20-04-01, 20:14
  4. Компютър мечта.
    От Zappo във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 06-12-00, 18:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе