<font color="orange">@ДЗВЕР</font id="orange">
Няколко пъти съм ти писал, че имаш странно високо мнение за себе си.
Не ти го пиша за да те обиждам, но давай го малко по скромно.
Никого не искам да унижавам, но в това виртуално общество, ти не си човека, който заема мислите ми и най-малко пък ме интересува дали ще си във форума или не.
Аз няма да те изхвърля, ти ще го направиш сам.
Но да оставим тази тема ... това е въпрос на личен избор.
Никъде не съм се ангажирал с одобрение или порицание на спортистите използващи амфетамини или техни производни или прекурсори. Всеки бодибилдър избира сам за себе си начина си на тренировка, респективно медикаментите с които се стимулира.
Уважавам добре изглеждащия спортист [бодибилдър] заради труда, който е положил, заради знанията, които има по спорта, който практикува, а и не на последно място заради естетичното удоволствие, което е целта поне на този спорт.
По същия начин уважавам и почитателите на електронните игри, въпреки, че в повечето от тях не съм специалист и нямам особени умения.
А може би и точно заради това.
Разбира се, че не мога да ти кажа имена на спортисти, които явно използват подобни стимуланти, тъй като тези, които познаваме аз и ти не представят тези неща на показ.
А тези които познавам аз, ако можем да ги наречем спортисти в чистия смисъл са непознати за тебе.
Да продължа:
<font color="red">Не използвайте нито един от следващите медикаменти без лекарско предписание, дозировка и наблюдение.</font id="red">
Adderall 10
(Amphetamine Aspartate; Amphetamine Sulphate; Dextroamphetamine Saccharate; Dextroamphetamine Sulphate)
<font color="red">Производство на Shire</font id="red">
Dexedrine
(Dextroamphetamine Sulphate)
<font color="red">Производство на Smithkline Beecham</font id="red">
Ritalin-SR
(Methilphenidate Hydrochloride)
<font color="red">Производство на Novartis</font id="red">
Desoxin
(Methilphenidate Hydrochloride)
<font color="red">Производство на Abbott</font id="red">
Тези препарати достатъчни ли са? Дано са, защото ми писна да си говорим празни приказки.
Спорта се бил превърнал в маркетинг и реклама.
Е ти в какво искаш да се превърне?
Във фонд "Майка Тереза" ли?
Имаш ли нещо против маркетинга и рекламата в Setcom?
И ако е така защо не се изправиш и да кажеш "Не на форумите, не на Setcom"! Там има реклама?
Някой има мозък, въображение, ако щеш сърце и gyne за да печели пари, затова е мръсник! Това са странни разбирания.
Не усещаш ли, че отиваш към разбиранията на бетонните глави от БКП и/или КПСС, които толкова много плюеш.
Аз също приключвам разговора с теб в тази тема. Смятам го за загубено време. FearMe стигна до този извод преди мен.
Гледам, че и Sunny ти е писала.
Дано малко се усетиш и промениш тона от агресивен към конструктивен.