<font size="3"><font color="red">Честит Рожден Ден Slero!</font id="red"></font id="size3">
Да си жив и здрав, много обичан и щастлив!
И да преодоляваш с лекота предизвикателствата на скалното катерене[]
![]()
<font size="3"><font color="red">Честит Рожден Ден Slero!</font id="red"></font id="size3">
Да си жив и здрав, много обичан и щастлив!
И да преодоляваш с лекота предизвикателствата на скалното катерене[]
![]()
Честито и от мен @Slero. Да си ни Жив , Здвар , Прав , Корав .
От Сибирско Здраве , Италианска и романтична любов и Испански секс , да не се отървеш , да си отгледаш потомството и да се радваш на внуци .
Честит Рожден Ден! Много Любов, щастие и здарве! Успех във всяко твое начинание! [8D]
Я, кой имал празник днес)
Честито и от мен.
Бъди винаги себе си, какъвто си бил до сега.
Довечера, специална наздравица за рожденика...![]()
Честито и от мен! Винаги покорявай нови върхове и винаги да ти остава още поне по един - малко по - висок!!!
Охоооо, честито! С пожелания за задраве и лично щастие. [][
]
Къде си, че да дойдем да почерпиш. [:D]
Да, да и от мене честито)
И само нагоре, без да гледаш назад![]()
Честито старши
Всичко най- най- !
Доста си постигнал, но ти пожелавам да постигнеш всичко останало което досега не си успял да направиш!!!
Честито и от мен! Пожелавам хубаво празнуване, да продължи целия уикенд!! Бъди винаги такъв печен тип!
<font color="red">ЧРД, Slero!</font id="red">
Понеже един ти пожела да си "здвар", друг - "здарве", а трети - "задраве" [не се обиждайте, знам че сте бързали []], използвам случая да ти пожелая много ЗДРАВЕ - това е най-важното, а за всичко останало - много упоритост, воля и успехи!
<font size="3"><font color="red">Ч</font id="red"> <font color="blue"> Р </font id="blue"><font color="green"> Д</font id="green"></font id="size3">