Честит първи син на obshtinska_mishka!
Да му е жив, здрав и да му носи само радост!
Честит първи син на obshtinska_mishka!
Да му е жив, здрав и да му носи само радост!
Ами - да е живо и здраво, да радва мама и тати и да му расте пишката
Честито и от мен "общинар"
Да те радва, да те слуша , да "оправи" жените в цялото градче ( и в преносен и в буквален смисъл )
Да расте жив и здрав , да слуша баща си , колкото може по-късно да те прави "дядо", да те остави да спиш като "бял човек" в следващите 2 години и накрая -
Да се гордееш с това което си създал и това което си оставил след себе си !
Айде, Владо, да се запиша и тук да ти честитя!
Да ти расте сина спокоен и здрав, да стане прав и корав, и да ви радва много двамата с Гергана!
P.S. Заплюли сме си вече момъка за зет... айде да се похваля и аз с първородна дъщеричка, че на мама Теди (a.k.a. zakasyla) със сигурност няма да й остане време го направи. Нашата Ерика (наречена е на Eric Adams / Manowar) се роди на 24 юли
Много Ви благодаря на всички. Желая всекму подобна радост и дано да имам как да почерпя скоро
Ето и снимка
Юнак! Да му е честит, да не боледува изобщо и да го радва много. И, в тон на по-горните постове, ако влезе във форума след време, предлагам да е под ника "общинска пишка"
Честита ви щерка Теди и Диляне! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
PS. Тия дни добър урожай! Дай боже да се радваме на повече такива събития...
Честита щерка и на Slero и zakasyla! Брей, за такива като мен, които не следят изкъсо задкулисния живот във форума това е голяма и приятна изненада!
Да са Ви живи и здрави!!! И само радост да Ви носят!
@Slero а честито и от мен де
ако "общинаря " се отметне - имам двама сина , и а @Pat също има момче
Тук ако стане да се броят децата - ще минеме юзерите . Само @FearMe вместо да спами - да вземе да направи нещо като хората
@Slero - що не ми подшушна бре - бяхме се рабрали преди години нещо !
PP
И двете дечица направо приличат на татковците си. Жените им да се чудят дали са Xerox-и или майки
PPP @Slero - поздрав за щерка ти. https://www.youtube.com/watch?v=rMbA...eature=related
Добри новини.
Давайте смело и останалите, че прираста ни е още отрицателен.
Честито.
Благодаря на всички за пожеланията! Тези, които вече са имали подобни радости, знаят как се чувствам; на останалите, от своя страна, пожелавам много скоро да имат същия повод за честитене!!
Супер, честито и на двама ви.