Ами При Кмета отдавна не съм ходил - дай инфо за цени и свободни места...
ne 4e vi se mesq v sbirkata ama v na 5 kjo6eta napravo mislq 4e moga i mesta da vi rezerviram...ne 4e kru4mata e ne6to osobeno...ama ako se trevojite za mestata kato uto4nite kolko 6te ste samo kajete...
Abe ne moze li ne na 22 a na 29 stoto togava ste sam si v Sofia a na 22 ste patuvam oste a?
Ddimitrov
Ами Митко, като сме тръгнали да се разбираме е по-добре да не отлагаме...
Пък на 29-ти може пак
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Значи цените не са много високи особенно ако си поръчваме бирата на метри иначе питие салата и основно ядене са около 12лв. резервациите са с предплата, но мисля че няма да ни се наложи да резервираме места понеже заведението отваря в 12.00 и в 12.30 няма да е пълно...
http://www.rootbg.com
Edited by - ivan на 19/12/2001 15:42:18
Съжалявам, но възникна малка промяна в плановете ми и 80% няма да мога да присъствам.
Надявам се да прекарате добре ако не дойда.
Не е лошо Ghost или някой друг да се заеме с доорганизирането... И напишете тук на какво и в колко часа сте се спряли последно - ако имам възможност ще мина...
Ако не - весели празници на всички.
Poradi facta che KRIS niama da go ima na sreshtata a tia e utre mislia che e kraino vreme da se utochni kude shte bude moito predlojenie beshe za PRI KMETA v 12,30h na 22.12.2001 subota,
koito e suglasen da si kaje, koito ne e da predlaga neshto drugo samo che po burzo shtoto vreme niama!!!!!
http://www.rootbg.com
s kris bez kris.....ami 6tom trqbva da se pie...i bez Admin se nalaga da se opravqme....e jalko vse pak...az nqma6e da se butam mejdu 6amarite ama nqkoi trqbva da go otmeni...NAGURBVAM SE!!!