<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Dash, "ник"-овете на почти всички участници тук са на английски език, а не на "шльокавица" [български език с латински букви].
И както каза Profita, не визирам форума тук, а отношението на хората към "новата българска писменност"...
А ако ти не си "почитател на кирилицата" [щом толкова жлъчно подмяташ, че ние сме!], защо пишеш на кирилица и защо въобще се наричаш българин?
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*23/11/2004*:* 18:37:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1. Без така наречената от теб "шльокавица" старта на този форум щеше да бъде невъзможен, а и всичко беше на "шльокавица" в началото (което ти очевидно си пропуснал)
2. Не визирам отношенията на никой от участниците във този форум към кирилица/латиница, а визирам конкретно форума.
3. Пиша както ми е по удобно - в конкретният случай - на кирилица за да ви е по удобно да четете (някой се беше изказал че му било трудно да чете "шльокавица")
4. Ако ще се тупаме по гърдите кой бил по българин и кой не - мисля че е крайно време да минеш към форумите на DIR.BG, а има и доста други такива дето са този тъп националистичен уклон - "повервай ми" - писането на кирилица няма да те направи нито по голям, нито по малък българин отколкото си...