ЧРД Sunny, или вече си Мис Екстриим , Желая ти много радост, късмет и победи във всичко и над всички!
ЧРД Sunny, или вече си Мис Екстриим , Желая ти много радост, късмет и победи във всичко и над всички!
Честит празник, Съни!
Желая ти, минаваща през възраст Христова да носиш в себе си чудесата земни и всичко що си пожелаеш - закон Божи да е.
Бъди все така усмихната, заслепяващо чаровна и мила както винаги.
ЧРД Sunny,
Бъди все така усмихната и лъчезарна, весела и щастлива! Следвай мечтите си!
Весело изкарване на празника![:P]
Честито и от мен! Много-много-най и да продължаваш да правиш Земята и форума на Сетком едно по-красиво място с присъствието си! []
Много благодаря на всички за поздравите и милите пожелания, наистина ме зарадвахте много приятно. Покрай разправиите с магазина съвсем бях изключила, че имам рожден ден, но ще почерпя всички на откриването (което ако не ми мине котка път ще е в сряда) []
ЧРД!!! С пожелание за много сбъднати мечти и лично щастие!!!
За интерактивен поздрав <font color="red"><</font id="red">Click Here<font color="red">></font id="red"> [] []
-------
Поради грешка в браузера ми изтрих по невнимание пожеланието на FearMe. Моля да го напише повторно.
няма проблем, ru-boy. дори това ми дава възможността да бъда единствения, който има основание да честити основателно два пъти един и същ повод, без да става досаден [:D].
sunny, радвам се, че дори и вече на 19 години [] ще бъдеш все така усмихната като на всички снимки, където съм те виждал и ще красиш иначе така типично "мачовския" форум []. 3*hip-hip-hurray
Честито и от мен, Съни!
Желая ти всичко това, което хората наричат ЩАСТИЕ ! ...останалото отдавна знам, че сама си постигаш
Целувки и наздравици за празника !...хлъц!
Все звездна компания. Я да прасна и на 3Di звездички, за да не разваля строя [:D].
специални поздрви и благопожелания от мен и колегите от док33... [][]
и нека винаги усмивката ти лъчезарна да ни радва... [8D]