Крис, пиши ме и мен, най-вероятно ще сме 2 броя.
За първи път и аз да се появя на това мероприятие.
Крис, пиши ме и мен, най-вероятно ще сме 2 броя.
За първи път и аз да се появя на това мероприятие.
Тая форма сработи от 5-тия път, но това няма значение :-)
Казаха ми че в петък центъра ще е затворен и само хора със служебни бележки ще могат да отидат на работа. Мисълта ми е дали ще може тая сбирка да се проведе - да не стане някой сакатлък?
Сега ще мина през кръчмата да направя резервации и ще питам.
Струва ми се невъзможно - аз работя на 3 преки оттам - никой не е предупреждавал в работа, че може да има евентуални проблеми с достъпа
Ще съм с Беретата и Глока, ще си пробия път.
Пък жена ми с ножовете [Врачанска работа]
[:D]
А стига бе! Понеделник - почивен ден (не че се оплаквам); петък - центъра затворен... това на какво прилича ?!?
Абе най-големите ли идват в София, че ще ни правят на магарета? Искат да докажат, че сме неуязвими или не се е намерила друга държава да приюти толкова много сган, че ако стане сакатлък, да не пострада...
Мне, говорих и с кръчмаря - никой не го е предупреждавал за затруднен достъп.
Няма да има никакъв проблем със стигането до кръчмата
Май ще се ходи пеша на срещата.[]
http://www.econ.bg/recommend.html
Естествено, че ще се ходи пИша на срещата - как ще се прибираме после с колите, пияни-заляни.... :D
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе най-големите ли идват в София, че ще ни правят на магарета? Искат да докажат, че сме неуязвими или не се е намерила друга държава да приюти толкова много сган, че ако стане сакатлък, да не пострада...
<div align="right">Originally posted by Gadget - 01/12/2004 : 20:53:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много се извинявам, че причинявам толкова неудобства с идването си...
Аххх, аз имам ангажимент от 21:30 нататък [xx(]
Но тъй като вече съм си в София и сега ми е много интересно да дойда на срещата. Записвам се, па макар и да стоя най-много 2 часа. Пфу, ще изпусна най-хубавото [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе най-големите ли идват в София, че ще ни правят на магарета? Искат да докажат, че сме неуязвими или не се е намерила друга държава да приюти толкова много сган, че ако стане сакатлък, да не пострада...
<div align="right">Originally posted by Gadget - 01/12/2004 : 20:53:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много се извинявам, че причинявам толкова неудобства с идването си...
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*02/12/2004*:* 12:38:06</div id="right">
Сухи извинения не се приемат - само наливни.