Като натисна ми иска парола, пък тази от форума не става!
<font color=green>Mas caro, mas rapido, mas seguro - mejor... Intel® Inside procesors </font id=green>
Като натисна ми иска парола, пък тази от форума не става!
<font color=green>Mas caro, mas rapido, mas seguro - mejor... Intel® Inside procesors </font id=green>
heheheh... tova e za administratorite i moderatorite... spoko, nii prostosmurtnite nqmame dostup tam )
lol
Вместо да пита Крис по ICQ пуска тема във форума ))))))
- Dreamer
www.TechBG.com
Българския компютърен сайт!
Не, не е за модераторите - Admin е пуснал форум за група хора, които искат да си комуникират. Няма нищо общо с форума на Сетком, който ние посещаваме. Инфото го имам от самия Крис - каза го на последната среща.
Danny ti nali se beshe zakanil da go hacknesh oshte li ne si vidial za kakvo stava duma
http://www.rootbg.com
nai-tunkoto mqsto v 1 sistema obiknovenno e 4oveka koito q ohranqva... zashto shte si igraete da go hackvate tova kato po-dobre da otidete pri kris s n na broi butilki ot teq deto ne se turkalqt i problema e reshen... i vulka sit i agneto cqlo )
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
lol
Вместо да пита Крис по ICQ пуска тема във форума ))))))
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ха-ха-ха!
Много смешно, виж, за това не се бях сетил!
От 3 дни го търся, ама не мога да го намеря, все някъде излиза...
Ivan, няма такова нещо...просто се чепках с Крис (много обичам...и той не ми прощава, де...;-)) )
Недей да ми преписваш такива деяния, че утре ще вземе (недай си, Боже!) да изгърми нещо по форума и ще стана моментално заподозрян...
...Ти що не си признаеш, дето подмени страницата на президентството!?
;-pppppppp
Майтап, бе!
;-)))))
Верно бе, и ся бачка за президента :PPPPPPPPPPP
- Dreamer
www.TechBG.com
абе кажете му на човека как да влезе в д.инфо
стига сте се обяснявали!
<center></center>
Ааа, верно
Извънземен, намираш паролата (странна комбинация от символи) и след като натиснеш върху d.info ти се появява едно прозорче в което трябва да вкараш паролката. След това ако имаш късмет ще влезеш, а ако нямаш... (/msg ub set fantasy on).
P.S.: UB = UFO's Brain (предполагаемия такъв, нали не е доказано че съществува та затова).
- Dreamer
www.TechBG.com