Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не мога да си вляза в личните съобщения - Нямам права за това ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Не мога да си вляза в личните съобщения - Нямам права за това ?

Знам че не обичате да се търси сметка , но все пак питам дали случайно не е станало грешка.

ако съм ограничен - моля да ми бъде съобщено - ако не тук , поне на мейл. Предварително Благодаря.

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re:Не мога да си вляза в личните съобщения - Нямам права за това ?

Пак си настъпил котето по опашката...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Не мога да си вляза в личните съобщения - Ня

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Пак си настъпил котето по опашката...
    Като го настъпя си има стандартни наказания. За ПМ ми е чудно - хората ме питата там за проблемите си и им давам решения, ако някой иска да спре това- да ми каже. Който не вярва - админите имат достъп до тях -да се убедят.
    Само ще помоля тези на които съм помогнал, да не вземат всички да скочат" - защо и тн". Не искам "ходатайстване" и др. подобни като предишен казус със настоящ администратор.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

<font color="red" size="2">В идващите дни форумният софтуер ще мигрира към VBulletin. Моля, имайте предвид, че това ще доведе до неизбежни смущения за известен период от време. В момента сме на стадий тестове и настоящия форум е напълно функционален.
    Ще ви уведомим, когато същинското прехвърляне започне.<br />
    <b>Моля, имайте предвид, че прехвърлянето ще продължи между 24 и 72 часа!!!</b><br />
    Моля, имайте предвид, че по време на прехвърлянето настоящия форум може да не е активен за известни периоди!<br />
    Моля, имайте предвид, че по време на прехвърлянето можете да напишете мнение тук, което да не се прехвърли в новата база!<br />
    <b>Моля, имайте предвид, че след пускането на новия форумен софтуер ПАРОЛИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ЗАПАЗЕНИ! Ще се наложи всеки да поиска нова парола, която ще му бъде изпратена на мейла, с който се е регистрирал.<br />
    Моля, имайте предвид, че са възможни всякакви други сътресения и частична загуба на информация.</b><br />
    Наясно сме, че миграцията неминуемо ще доведе до проблеми, но ви молим за търпение и разбиране - всичко се прави с цел да ползвате по-удобен софтуер, с по-добри възможности.</b></font><br />

В момента миграцията не е започнала, всичко е на ниво тестове. Моля за спокойствие и разбиране.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Не мога да си вляза в личните съобщения - Ня

Благодаря за инфото, но не мисля че всички имаме проблем с личните, а само аз и съобщението е преясно - Нямате достъп до.. - аз също полвам база данни и знам какво точно е това.
    това ми е достатъчен повод за да разбере човек кога е нежелан тук.
    Лек ден на всички и успехи.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Сигурен съм, че се касае за грешка, каквито се случват тук от време на време.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Не мога да вляза в Замунда
    От dallaz във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 22
    Последно: 01-03-14, 02:06
  2. Проблем с личните съобщения!
    От ДОТАДО във форум За Форума
    Отговори: 12
    Последно: 19-04-13, 15:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 09-05-11, 20:30
  4. Сложих парола не мога да вляза ....
    От mxkolev във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 07-10-04, 10:24
  5. Що не мога да вляза в "d.Info"
    От The_UFO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 29-12-01, 00:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе