Знам че не обичате да се търси сметка , но все пак питам дали случайно не е станало грешка.
ако съм ограничен - моля да ми бъде съобщено - ако не тук , поне на мейл. Предварително Благодаря.
Знам че не обичате да се търси сметка , но все пак питам дали случайно не е станало грешка.
ако съм ограничен - моля да ми бъде съобщено - ако не тук , поне на мейл. Предварително Благодаря.
Пак си настъпил котето по опашката...
Като го настъпя си има стандартни наказания. За ПМ ми е чудно - хората ме питата там за проблемите си и им давам решения, ако някой иска да спре това- да ми каже. Който не вярва - админите имат достъп до тях -да се убедят.Първоначално публикувано от Pat
Само ще помоля тези на които съм помогнал, да не вземат всички да скочат" - защо и тн". Не искам "ходатайстване" и др. подобни като предишен казус със настоящ администратор.
<font color="red" size="2">В идващите дни форумният софтуер ще мигрира към VBulletin. Моля, имайте предвид, че това ще доведе до неизбежни смущения за известен период от време. В момента сме на стадий тестове и настоящия форум е напълно функционален.
Ще ви уведомим, когато същинското прехвърляне започне.<br />
<b>Моля, имайте предвид, че прехвърлянето ще продължи между 24 и 72 часа!!!</b><br />
Моля, имайте предвид, че по време на прехвърлянето настоящия форум може да не е активен за известни периоди!<br />
Моля, имайте предвид, че по време на прехвърлянето можете да напишете мнение тук, което да не се прехвърли в новата база!<br />
<b>Моля, имайте предвид, че след пускането на новия форумен софтуер ПАРОЛИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ЗАПАЗЕНИ! Ще се наложи всеки да поиска нова парола, която ще му бъде изпратена на мейла, с който се е регистрирал.<br />
Моля, имайте предвид, че са възможни всякакви други сътресения и частична загуба на информация.</b><br />
Наясно сме, че миграцията неминуемо ще доведе до проблеми, но ви молим за търпение и разбиране - всичко се прави с цел да ползвате по-удобен софтуер, с по-добри възможности.</b></font><br />
В момента миграцията не е започнала, всичко е на ниво тестове. Моля за спокойствие и разбиране.
Благодаря за инфото, но не мисля че всички имаме проблем с личните, а само аз и съобщението е преясно - Нямате достъп до.. - аз също полвам база данни и знам какво точно е това.
това ми е достатъчен повод за да разбере човек кога е нежелан тук.
Лек ден на всички и успехи.
Сигурен съм, че се касае за грешка, каквито се случват тук от време на време.