SetCom.bG календар 2005 - поръчки
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ей, ама трябва да има снимки и от лятната сбирка! И да не забравим да пратим един календар и на Таня Боева [:D]
<div align="right">Originally posted by Slero*-*12/12/2004*:* 07:10:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хихи и отдолу подпис:
С обич 3Di[}:)]
Aйде специалистите по фотошоп да се проявят с идейни проекти, че годината ще мине.
то още снимките нийде не се видят, ти проекти... айде бе, фотарите, качвайте някъде.....
Все още чакаме снимките от Краси, Кайсо и останалите, които снимаха. Избор има голям, смятам.
аз ще се включа като седмото джудже - това което стои до Снежанка ( Profita)
Tака, нека и аз да дам заявка. Вие се биите кой да бъде джудже, аз пък се цаня за ДЯДО МРАЗ, ДРЕБОСЪЦИ!!! [:D][^][8D][:P][;)]
@Ludia ти децата ли ще плашиш или подаръци ще раздаваш ?
Искам да попитам макар и малко припряно - някой дали е започнал някакви наченки на основния фон на гореспоменатото Сетком изделие?
Имаше скоро толкова много показани колажи от сбирки... а сега или ви мързи или наистина нямате време :(
Накрая ще го инсталирам този PhotoShop и ще си проявя дизайнерския куц стил сама... [:)]
ми на последък рядко ми се случва да се прибера в нас преди 12 и то трезвен... [:D]
а какво решихте последно - само един лист или отделно за всеки месец...?!? [:)]
Умолявам някой, който има достъп /пряк/ до Dock да му спре бирите поне за една вечер! [:)]
Само един лист. Да не усложняваме нещата. Другата година, живот и здраве повече, но като за начало и на това - доволно.
Аз си мислех за един голям формат, като в дясната част (примерно) в колона заемаща 1/4 от общото цяло са наредени месеците от 1 до 12.
Други идеи?
ъъъъ, аз може ли да предложа да се използват и снимките от пролетната сбирка във варна? някои там не изглеждаме като нуждаещи се от спешна психиатрична помощ [:)]
иначе мога да завъртя няколко ефекта, но хайде да е след няколко дни, а?
Браво бе, браво...
Срам и позор. Един календар не можем да си направим, а сме тръгнали компютри да дресираме...
Разочарована съм просто...
Дизайнери ми били..., специалисти... дрън, дрън...
и аз се бях наканил да си взема един , ама сигурно следващата година .
@Profita работата не е никак лесна , аз мог ада пробвам да наслагам лицата с имената на някъв фон - а от там нататък ще помоля @photosaur да помага
но не обещавам че ще съм бърз - аз съм един аматьор на Photoshop