SetCom.bG календар 2005 - поръчки
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ъъъъъ абе негърът с червената пелерина кой е от форума? [:I]
<div align="right">Originally posted by Dark Skywalker - 26/01/2005 : 07:37:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Не сме го виждали във форума, сигурно е някой нов член.[;)]
А сега сериозно. Това е един уважаван член на форума, който беше рус със сини очи, но го удари тока.
Позастоях се на морето, та за това така.
skynet: много добра работа [;)] Само лека забележка ... при добавянето на останалите да махнеш едната от двете снимки на Mr.Techno, че така е като "клонираните атакуват" [:)] A пък и с тоя микфороф в раката ... ако светне като "меч" не се знае дали няма да намята негъра с перелината [^] ...
А сегашното лого, което си сложил ... да не е рязано от някаква работа на Доко за 8-ми март май ? :) Познат ми изглежда background-а ми.
Но добра е работата :) Поздрави.
Забележките ви бяха отчетени :)
CrossBlade, не обичам да копирам, дори не знам за кой Доко ми говориш..."джедая" е махнат - добавени 11 души...за повече души няма място...
Release Candidate RC1 на <font color="red">http://www.skynetmarketing.net/setcom31.jpg</font id="red">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.skynetmarketing.net/setcom31.jpg
<div align="right">Originally posted by skynet - 27/01/2005 : 02:02:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Брилянтно!
Чудесно skynet!
Много сполучливо е станало.
Поздравления!
Иииииии баш мен ли намерихте да махнете бре :(
а сега като гледам моята работа- ме е срам да го постна даже - ужас - абсолютно аматьорска работа , направо съм като сричащо дете в сравнение с колегата - неговия е ОТЛИЧЕН !!!
//offtopik
<font color="orange">@skynet</font id="orange">,
ако не те затруднявам може ли да сложиш главата на оная невестулка в дясно с очилата под знака 5 на 2005 година, да туруш неговата глава вместо главата на негъра ;). То аз съм си от морето и спокойно може да съм поизгорял повече, ако се навиеш мога да ти пратя снимки, които да паснат на тялото
[8D][:D]
@Mr Techo ако искаш ти отстъпвам моето място на втория ред от горе надоло под петицата че и без товя съм се изкривил като гервек. Остава само да навиеш @skyne, че гледам той само с нащи щурутии му се занимава.
КАК да подаря на баба такъв каледар а?[:D][^]
//off
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">CrossBlade, не обичам да копирам, дори не знам за кой Доко ми говориш..."джедая" е махнат - добавени 11 души...за повече души няма място...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е аз не исках да те обидя де [:)] Много хубава работа ! БРАВО!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Иииииии баш мен ли намерихте да махнете бре :(
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Е тебе те има точно до Profita, Pat и MetalMilitia, на 2-3 ред в дясно се падаш. Просто трябваше да махне второто ти аз.
skynet: да браво много добро [:)] А Доко и Инспектора вече са добавени (Доко е онова русото момче с големите раце [^]).
Поздрави !!!
skynet, много ще ни зарадваш, ако преклониш да си намериш едно местенце и за твоята скромна визия на календара.
Кажете му и вие, защото моите опити да го склоня се увенчават само с неуспех.
хехех - пак се уредих до @Profita [;)]
@SKYNET - уникално творение, ОТЛИЧНО , само тебе нещо не те виждам , а трябва ( бих казал и да си в по-голям формат от другите все пак да знаем на кого дължим този календар ) разходите за твоето копие се поемат от мен !!!
Абе защо всичките са се залепили около Profita :-))) брей ...
ru, не са се залепили около мен. Просто skynet в такъв ред ги е подредил. Аз също мърморих за моята снимка да я промени, но като ми тропна с крак и като каза НЕ, та не... нищо не мога да направя [:)]
Особено много съм доволна на творението му. И лошото е, че той заяви, че БЛАГОДАРЯ не пиел... [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ru.
.
И лошото е, че той заяви, че БЛАГОДАРЯ не пиел... [:)]
.
<div align="right">Originally posted by Profita - 27/01/2005 : 14:31:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... ми предлагам аз и Dockera да се жертваме заради него, ако има много алкохол изпратен, а skynet няма какво да го прави .... [;)] ... аз съм по уискито, Dockera по бирата а може и Vandal-a да се включи, той е по облаците ... [:D]
@Profita
Ако имаш ракия за пиене домашнярка гроздова къде 50-55 градуса. Аз съм насреща [:D]
Поне съм ти наблизо хващам автобуса и за 40 мин съм на масата [;)]