С какво ги пълните тия акаунти - филми ли си разменяте?[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С какво ги пълните тия акаунти - филми ли си разменяте?[:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*05/02/2005*:* 18:52:26</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нали знаеш Lupus - щом има търсене - има предлагане [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С какво ги пълните тия акаунти - филми ли си разменяте?[:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*05/02/2005*:* 18:52:26</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нали знаеш Lupus - щом има търсене - има предлагане [:D]
<div align="right">Originally posted by dash*-*05/02/2005*:* 19:09:57</div id="right">
Голям акаунт голям мейл лист създава.[:D]
Скоро не бях се заглеждал. И погледнах сега - нароили са се 50 бр. покани. Ако има желаещи да дават е-маил.
И аз съм със 100 покани от доста време. И като поканя някой ми се възстановява броя на поканите след няколко дни![]()
И при мен беше така. Обаче след последното изпращане на покана (преди седмица и половина - две) не са се възстановили - имам 99 на единия и 100 - на другия акаунт.Първоначално публикувано от Zetle
![]()
Здравейте,на някои да му е останала една покана? Ако някои ми прати ще съм му много благодарен - pcmaniak@mail.bg