Как да премахна User Account-та. Искам, като си включа компа. направо да ми се зарежда Windowsa, а не да ме чака да си избера Account-а ичак тогава да зарежда windowsa.
Как да премахна User Account-та. Искам, като си включа компа. направо да ми се зарежда Windowsa, а не да ме чака да си избера Account-а ичак тогава да зарежда windowsa.
User account-a не можеш да го махнеш, но можеш да накараш Windows да влиза автоматично без да ти иска парола: Това го има писано и преди във форума, но ето как става:
1) Трябва да имаш администраторски права
2) Щракаш върку START, RUN:
3) пишеш control userpasswords2 и Eneter
Излиза ти един прозорец със всички имена на акаунти, избираш този с който влизаш в windows, след което махаш отметката на "Users must enter a username and a password......."
4) Щракаш APPLY, пишеш си паролата в двете полета и си готова
!!Това може да стане само ако акаунта ти е с администраторски права, иначе няма начин!!
Успех
Един акаунт ли имаш. АКо си с SP2 и последните ъпдейти на от windows update и включен Use welcome sreen не би трябвал да иск да избираш акаунт. При мен е така и то не само на един компютър, но има само един акаунт освен administrator който се вижда само с safe mode.
Оправих го този проблем. Явно съм била с повече от 1 акаунти.
БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ.