Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 64

hardwarebg форума хакнат

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

hardwarebg форума хакнат

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Докато котките спят мишките се налудуват .... [:D]

поне едно скрийншотче да бяхте запазили, за по-късно включилите се юзери, като мен.

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*27/01/2005*:* 14:02:48</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ето как изглейдаше сайта през моя браузър. Номерирал съм screenshot-овете от 1 до 4, защото незнам как се сваля целия сайт. Имаше и някаква "молитва" - най отдолу, звуковия файл.

http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/01.jpg

http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/02.jpg

http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/03.jpg

http://free.bol.bg/sclera_bg/hardwarebg/04.jpg

2.  

3. Тук е от
    Jun 2004

hardwarebg форума хакнат

Нещо не се връзва цялата работа. Прекалено очевидно е сбъркан правописа, все едно някой имитира арабски акцент писмено. Според мен типично нашенска работа.

4. Тук е от
    Apr 2003

hardwarebg форума хакнат

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо ли си мисля, че не са никакви араби, а единия от админите на http://exploits.ath.cx/ , joffer, с който имахме малка словестна схватка във форума на доставчика ни на Интернет... http://forum.wisp-bg.com/YaBB.pl?boa...num=1106474959

<div align="right">Originally posted by Creep*-*27/01/2005*:* 14:22:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И как пък реши че е joffer [Wow!]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

hardwarebg форума хакнат

tr3x_bg, не беше ли точно ти хакнал някакъв сайт наскоро, където пишеше и tr3x_bg & незнамсикой @hwbg ? []

6. Тук е от
    Jan 2005

hardwarebg форума хакнат

Аз съм Joffer ! Нямам нищо общо със хардуер бг "hack"-ването!

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

hardwarebg форума хакнат

OK, Joffer, приеми моите извинения в такъв случай!

8.  

9. xts
    xts е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

hardwarebg форума хакнат

Вече се работи по въпроса. Последните 5-6 новини изчезнаха от сайта. Признак че базата е възстановена и има бекъп.[Yeah!]

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

hardwarebg форума хакнат

... ми айде де, тъкмо да благодаря не един юзер от вашия форум, че ми изпрати покана за gmail акаунт и ви се срина, оооп извинявам се, ви хакнаха форума, езък ...

11. xts
    xts е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

hardwarebg форума хакнат

Ами не сме ние админите, че да ни се смееш

Човек се учи от грешките си. Да се надяваме, че всичко е за добро. Обаче наистина ме плаши това, че не се връща online. Базата да е около 300-400 Мб, трабва да е имало бекъп. А може и само дефейс да е било знаеш ли? Много е 12++ часа за възстановяване. Това не говори добре за ASP.bg

ПС Как да не плюем по М$, аз тук един аватар не мога да си сложа, само гърми ISS с грешки

------------------

Microsoft VBScript runtime error '800a0005'

Invalid procedure call or argument

/news/forum/include/clsFile.inc, line 92

------------------

12. Тук е от
    Apr 2003

hardwarebg форума хакнат

Извинявам се за оффтопика!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">tr3x_bg, не беше ли точно ти хакнал някакъв сайт наскоро, където пишеше и tr3x_bg & незнамсикой @hwbg ? []

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*27/01/2005*:* 19:28:43</div id="right">

Ами това hwbg не съм го писал аз Вече съм се скарал споко [}]

13. Member
    Тук е от
    Dec 2001

hardwarebg форума хакнат

Но го е писало, нали ?

Точно на кои сайтове беше ? teenproblems... още какви бяха ? []

Не мислите ли, че може би това е причината ?

И че може би нямахте моралното право да го пишете това ? []

14.  

15. Тук е от
    Jan 2005

hardwarebg форума хакнат

Pa3katah *******

slushai me vnimatelno

ot 22.01 15:14 teenproblem.net is secured by exploits.ath.cx ! Otnoshenieto ni mejdu "siteovete" e dobro ... deface-a beshe napraven ot men ! Pokazah im dupkite ! Poeh otgovornosta ? Kakvi problemi imash sus tova ? Ako ne vqrvash na dumite mi pishi na adminite na teenproblem.net!

Ako imash problemi kaji

16. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

hardwarebg форума хакнат

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ПС Как да не плюем по М$, аз тук един аватар не мога да си сложа, само гърми ISS с грешки

------------------

Microsoft VBScript runtime error '800a0005'

Invalid procedure call or argument

/news/forum/include/clsFile.inc, line 92

------------------

<div align="right">Originally posted by xts*-*27/01/2005*:* 21:07:29</div id="right">

И кво общо има МС със случая? Просто форумът е безплатен и работи точно колкото за без пари. Доста бъгове оправих, но проблемът с ъплоада не можа да се реши за половин час, така че чака по-добри времена.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

hardwarebg форума хакнат

exploits.ath.cx, не ме интересува от кой е и какво е - ама найстина не ме интересува, и не знам тези ****** с каква цел са след ника ми, но ти си знаеш.

Факт е, че hwbg беше написано и там (найстина не помня още къде го бяхте лепнали). Като сте толкова по-различни от поредните скрипт киддийс защо не казахте и за vulns. на hwbg, а се направихте на интересни да лепкате името им ? До колкото знам hwbg не е и не е бил сайт за хакери, нито пък съм бил свидетел да е съпричастен или безпристрастен към неща от този род (кракове, хакове и т.н.)

-CTPAX-, върви обяснявай на линуксджиите, че това не е проблем на MS... но както и да е - винаги е било и ще бъде така []

18. Тук е от
    Jan 2005

hardwarebg форума хакнат

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">exploits.ath.cx, не ме интересува от кой е и какво е - ама найстина не ме интересува, и не знам тези ****** с каква цел са след ника ми, но ти си знаеш.

Факт е, че hwbg беше написано и там (найстина не помня още къде го бяхте лепнали). Като сте толкова по-различни от поредните скрипт киддийс защо не казахте и за vulns. на hwbg, а се направихте на интересни да лепкате името им ? До колкото знам hwbg не е и не е бил сайт за хакери, нито пък съм бил свидетел да е съпричастен или безпристрастен към неща от този род (кракове, хакове и т.н.)

-CTPAX-, върви обяснявай на линуксджиите, че това не е проблем на MS... но както и да е - винаги е било и ще бъде така []

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH - 28/01/2005 : 23:30:08</div id="right">

Zashtoto ne sme go defacenali nie ! Nito poseshtavam tozi forum za da znam che e vulnerable !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сайтът на вестника на Атака хакнат
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 10
    Последно: 21-07-06, 21:14
  2. това ми прилича на хакнат сайт
    От knothole във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 27-07-04, 23:12
  3. Хакнат Internet Explorer?
    От Борис във форум Windows
    Отговори: 15
    Последно: 29-03-04, 23:47
  4. Какво става с форума на hardwarebg.com ?
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 26
    Последно: 18-07-02, 08:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе