Неделя 14ч., четвърти корт (червен) - запазен е за 2 часа.
Кръчмата - после[]
Gadget, ти и така или иначе сам си биеш сервисите[]
Неделя 14ч., четвърти корт (червен) - запазен е за 2 часа.
Кръчмата - после[]
Gadget, ти и така или иначе сам си биеш сервисите[]
тук може да потренирате до утре... [:D][]
http://kclements.members.beeb.net/internet_tennis.htm
И да не си забравите неопреновите костюми и плавниците![:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И да не си забравите неопреновите костюми и плавниците![:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*26/02/2005*:* 15:37:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Все пак кортовете са закрити[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">тук може да потренирате до утре... [:D][]
http://kclements.members.beeb.net/internet_tennis.htm
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*26/02/2005*:* 14:19:53</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="purple">Доко</font id="purple">, убих та... хахахахаха [][][]
Малеййй... на червено докато свикна ще ме размажете
P.S. На тази интернет игра и липсва само мрежата...
@Gadget
ааа партнер никви такива размазвания, аз на теб разчитам. Подсети ме и да ти искам нещо после, че съм супер разсеяна и ще забравя
Мисля направо към 13.45 на корта да се видим, за да загреем малко.
За резултата (от играта) ще оставя да говорят участниците, че после пак ще ме обвинят в пристрастия....
За резултата от пренасянето на алкохолното съдържание от бирените бутилки в кръвта на някои съфорумци ще говорят...
... снимкитеееее
<font size="1">(извинявам се за качеството - от телефон са)</font id="size1">
[}][}][}]
Мисля, че за резултата може да каже само само Gadget, който единствен от всички беше в час и ръкомахаше като регулировчик кой да бие сервис, кой къде да застане и т.н. Важното е, че се забавлявахме отлично както винаги - и балет имаше и викове и скокове и ракети във въздуха и Dockera ни правече "диви и щастливи" от време на време, breiii усъвършенствал много сервиса и адски достойно отговаряше на сервисите на Gadget, а това повярвайте ми е доста трудна работа...Леголас би потвърдил[]
Резултата е, че пак се озовахме в кръчма с бира и мезета и сладки приказки...даже и малко спомени за младините и родната казарма[:P][Yeah!]
Благодариме на Леголас за гостоприемството и отличните кортове. Вече открихме сезона и често ще се виждаме[]
Не е вярно, не ги слушайте, това си беше абсолютна постановка
Първо нещата си се развиваха както трябва (разбирайте с Доко водихме), после дойде Леголас и ужким се присмиваше на враговете, но го чух как тихо подшушна нещо на Доко за бира..
До там бяхме.. Доко се разконцентрира (преди това играеше за двама), Gadget ни разнасяше по корта (уж така трябвало..), а Sunny беше пуснала най-ослепитената си усмивка.. играй ако можеш..
Освен всичко нашият отбор се беше настроил да играе на четвърти корт, а ни изработиха да бъдем на трети.
После всички се правихме на приятели, бира, смях, бира, вицове, и добре, че пийнахме по някоя бира (някои и по повече) та да удавим мъката.
Разузнаването ни действа безупречно, разбрахме че Sunny не е ходила в казарма а Gadget е тренирал денонощно, така че да му мислят другия път.
Подло ни взеха засужената победа, но нали не сме злопаметни..
Ако искате до следващата тенис сбирка да разнообразиме с един картинг на закритата писта на Pole Position?
Качих и филмчето, но не мога да го отворя с нищо друго освен Nokia PC Suite.
Дай да гледаме филмче (който разбира да помага), че не съм се гледал отстрани какви ги върша
Иначе ето и моят коментар за срещата:
Идвам аз 15 мин. по-късно и ко да видя? Sunny загрява срещу breiii и Dockera, ава кво ти загряване... тя направо ги беше уморила, когато аз влязох в игра. Първия сет вървеше равностойно, защото давах напътствия и учех Sunny как да бие сервиси. Е загубихме 2 гейма ей така, ама после Sunny как почна да сервира... Docko още не беше чул за бирата и направи няколко революционни атаки с подкрепата на breiii, които дори мен затрудниха. Dockera не спираше да прави стойки пристойни само за някое транс парти, които сериозно разсейваха Sunny. Така се стигна до tiebreak. При 5:6 и сервис Sunny тя се гипсира, че сервира да сетбол и противникът ни взе първия сет. Както и да е прежалихме го. Втория сет тръгна леко за нас явно противникът беще още в еуфория от първиа сет и не разбра кога стана 3:0. После влязох в цикъл и вардех мрежата подскачайки като маймуна, яросно бранейки Sunny oт свирепите удари на breiii и Dockera. Когато все пак противникът ме преодоляваше, брилянтната игра на Sunny вършеше останалото... пасигшоти и премерени лобове. Закономерно втория сет завърши 6:1. Тъй като не остана много време Леголас предложи да направим реванша в 2 от 3 тайбрека, като победителите печелят две бири от него. Без много усилия ги спечелиме със Sunny. Dockera за съжаление не можа да се класира за тях.
Изводи: Dockera поддържа същата форма и винаги може да те изненада с някой балетеншот
breiii си е подобрил сервиса, но трябва да поработи върху разиграванията.
Sunny e в същата форма, но като няма кой да работи върху нея ще седи в застой...
Леголас има данни за добър и безпристрастен съдия, както и перфектен домакин (сега не игра и не мога да коментирам играта му)
Az (Gadget): Без коментар. Нека другите да кажат
Айде на картингаааа....
P.S. Филмчето се отваря с QuickTime, много дребно, но се вижда кой кви ги върши