Определено това е Gadget!
Засега...[}]
той има късмет че не сме се срещали на корта .
от 4 г имам официална забрана за всички кортове в града
не заради друго , ами инстинкта мие не да разигравам съперника а да го меря с топката
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">той има късмет че не сме се срещали на корта .
от 4 г имам официална забрана за всички кортове в града
не заради друго , ами инстинкта мие не да разигравам съперника а да го меря с топката
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*15/02/2005*:* 16:37:28</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
...когато една топка срещне другите две... []
Ем... благодарско Леголас... аз съм срамежлив по природа и играя колкото и когато мога (за съжаление трябва и да се работи... ). Днес гледам конкуренцията яко играе и ще ни е много трудно с партнера ми да се представим по-добре от миналата година по аматьорските турнири в София
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ем... благодарско Леголас... аз съм срамежлив по природа и играя колкото и когато мога (за съжаление трябва и да се работи... )
<div align="right">Originally posted by Gadget - 15/02/2005 : 20:28:27</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Gadget не забравяй, че докато ти някъде се наливаше с допинг, и аз поизморих малко Леголас [^]. Не че не ме разби на 21, но това все пак му костваше известни усилия [:P].
На реванша се появи по-рано и ще имате страхотна агитка
Кога е датата?
Айде пак да си организираме една тенисистка сбирка[]
Аз съм си с Gadget, а на Dockera и Breiii ако не са им хванали паяжина ракетите да идват да мериме сили пак (мое си е мястото в ъгъла:-)
Ако Dockera се откаже или breiii e заминал някъде да си поставя екстремните емоции на изпитание, предлагам Леголас да заеме мястото... Тогава ще стане още по-интересно
С'а ще се обиждаме ли , Цяла зима тренирам насън, имам мускулна треска на мозъка..... ще ви разбием с Dockera
Gadget искаш да кажеш Legolas да заеме моето място до теб? ...тогава и тримата да играем срещу вас само ще си тичкаме безуспешно из игрището[]
Освен ако на тази тема не се натъкне тенисистче търсещо отговор на въпроса "Каква видео карта да си купя?" [:D][:D]
Знаете, че организацията ще е на ниво - ха да видим сега колко са сериозни "ветролюбците" и Доко [)]
Е има и други тенесисти, но не са в София. 5-кратен шампион бях на Мед.Институт в Плевен и първа ракета, когато участвахме по студентски първенства. И сега играя по няколко пъти в седмицата, а и по-често, когато имам време, въпреки, че съм далеч вече от студентските години. Специално в зала може би нямам противници в Плевен...[8D]
Какво ще кажете за неделя следобяд? Ако Павката каже,че тази неделя няма свободни часове или пък някой е зает, тогава следващата неделя на 6ти март?
Едно време - преди да сте се родили[] правехме такива състезания - шахмат, тенис, бридж, футбол!
Какво лошо има в идеята за такава "СетКомиада" през лятото!
Аз съм ЗА!
Миналата година имаше подобни идеи за съпътстващи състезания по време на Голямата Лятна Сбирка на Сетком Край Елена, ама нищо не стана... ако пак има такава сбирка (съмнявате ли се [8D]) и този път се организираме по-добре, може и да се получи нещо...