Днес Фори стана баща на мъжко чадо!
Да пожелаем на малкия човек да расте здрав и силен, а на щастливия татко да му е як гърба да го гледа!
Днес Фори стана баща на мъжко чадо!
Да пожелаем на малкия човек да расте здрав и силен, а на щастливия татко да му е як гърба да го гледа!
Да <font color="beige">му</font id="beige"> порасне голям, и да надмине татко си по всички показатели. И хакерче да бъде, и бира да обича... и да му помага F1, и да го пази F2, во името на Ctrl-a, Alt-a и Светия Del... така да бъде! [:D] Enter!
Няма по-разтърсващо събитие в живота на един човек от това да стане родител, затова ще се присъединя в пожеланията за всичко най-хубаво отсега нататък, нека е живо и здраво момченцето, да ви радва непрестанно и да ви тревожи с пакости от време на време, че без това не бива [:D]
@Fori честито и от мен
Да ти е живо и здраво синчето , да те радва и мааалко да те ядосва ( казвам го от личен опит- с 2 момчета съм)
Искрено се надявам да е кротък и да спинка по цели нощи - а ако реве много на пазара се продават много големи банани - за ушите -шегувам се амиго !!!
Честито! Да е жив и здрав сина ти и да е кротък и послушен докато порасне!
Честито, <font color="purple">Фори</font id="purple">!
Да сте живи и здрави цялото семейство и да му се радвате от все сърце! Голям е сладурчо! []
Честито, Фори! Добре дошъл в света на отговорностите и радостите!
Дано синчето ти расте в един по-добър и по-щастлив свят!
Благодаря за всички пожелания. Чесно казано до преди време се мислих за спокоен и уравновесен човек. А точно в момента се чувствам мъртво пиян от щастие.... Чувството е неописуемо...ЛУД СЪМ !!!!
Честито Фори!
Много здраве и щастие на сина ти, на теб, на мама също + много целувки и ... стягайте се, че вече работата е сериозна, няма лабаво, вервай ми ...
[]
fori
Добре дошъл в клуба на татковците майстори.
Майстори защото мъжки ги правим.
Да сте живи,здрави и щасливи цялото семейство.
Аде на поредния татко... ПРОМОЦИЯ: Само сега освен татко, получавате и майка, а ако се обадите до 10 мин., ще получите към тях и дете съвсем безплатно...
Присъединявам се към пожеланията... fori, кога ще го отпразнуваме?
<font size="4">Честит син Фори!</font id="size4">
Наздраве от мен.
Много шастие и късмет []