Искам да попитам - коя според вас е фирмата правеща най-добри компютърни конфигураци в момента.
Искам да попитам - коя според вас е фирмата правеща най-добри компютърни конфигураци в момента.
Що за анкета е това?
Къде са позициите за които трябва да се гласува?
И имам едни познати правят много красиви конфигурации на външен вид. Работят в Конго, мога да ти дам телефона, ако са ти наблизо.
Имам и статистика фирмите от Конго правещи компютърни конфигурации.
Ама по принцип искат да знаят какво точно искаш и колко пари си заделил за тази цел. Тогава ги правят най-хубавите конфигурации.
<font size="2">IBM</font id="size2">
За миналата година са на първо място по продажби :-))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font size="2">IBM</font id="size2">
За миналата година са на първо място по продажби :-))
<div align="right">Originally posted by Vandal - 24/03/2005 : 10:05:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз защо знам, че си продадоха бизнеса на някакви жълтури [?]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Що за анкета е това?
Къде са позициите за които трябва да се гласува?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Malone ако трабва да напиша всички български компютърни фирми, ще видя доста зор, да не говорим, че и ти ще повъртиш доста скролера на мишката докато намериш тази която трабва да гласуваш [:D]
btw. @MR.TECHNO пишете и по един уеб адрес, че като напиша в Google, Gatway последното нещо което ще ми изкара е компютърна фирма [8D]
"най-добри"?
най-добри за какво? за игра? за музика? за дизайн? по аеродинамичност?
а и защо трябва да се дава име на фирма? всеки, който се повече от 2 седмици опит в компютрите знае, че наготово компютър не се купува, а се избира част по част. в този смисъл въпросът трябва да се преформулира на:
"в коя фирма работят най-разбиращите и най-откровени консултанти, които ще се съобразят с моите нужди и финансови възможности, ще разбират достатъчно, за да ми предложат качествени неща и няма да се опитат да ме метнат и да си пробутат застоялите боклуци"?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">btw. @MR.TECHNO пишете и по един уеб адрес, че като напиша в Google, Gatway последното нещо което ще ми изкара е компютърна фирма [8D]
<div align="right">Originally posted by TopBG*-*24/03/2005*:* 11:53:49</div id="right">
http://www.gateway.com/index.shtml
Освен това компютърът не е ютия, че да си купиш от Метро.
Трябва и фирмата да ти е подръка - т.е. зависи и откъде си.
Така, че въпросът по-скоро е "на коя фирма мога да разчитам за коректно отношение при покупка на компютър в град..."
Компютърът е като колата - има и трабанти и мерцедеси. Зависи и най-вече за какво ще се ползва. Мерцедесът е хубава кола, но не може да оре, например...[]
Почти всяка фирма може да ти направи най-добрата конфигурация към всеки поискан от теб момент, въпроса е обаче дали ще можеш да я платиш!!! :-)
<font color="orange">@TopBG</font id="orange">
Виждаш от написаното под моя пост какво съм искал да кажа, макар и да се сърдиш.
Подобен въпрос [не анкета] би трябвало [IMHO] да изглежда така:
"Намирам се в град еди кой си:"
"Желая да си купя компютър със следните характеристики: ..." или
"Не знам какъв, но искам да правя това и това [игри, видеообработка, счетоводство, etc ...]"
"Максималната сума, която мога да заделя за такава вещ е еди колко си лева."
"За мен е важно гаранционното обслужване 24 часа."
"Мога да се оправя и сам, не желая лепенки и други обвързващи условия."
"Мога ли да разчитам на отстъпка от около 20% [[]] при някои компоненти без това да повлиe на гаранцията ми."
Нещо такова ...
Ако се наложи да си взема компютър, който няма да мога да отварям когато си поискам за да почовъркам в него, бих избрал фирма Пърси (www.persy.com). Системите им ми се струват най-изпипани, а доколкото зная тестват преди да продават...цените съответно не са от най-евтините, но поне отговарят на предлаганата услуга.
<font color="red">Мойта фирма бе... "като нея няма втора, тъй могъща на света..."</font id="red"> [:D]
Крайно време е да се научим да задаваме въпроси във форума. Засега прехвърлям темата в "Дъра-бъра", мисля, че там й е мястото.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам да попитам - коя според вас е фирмата правеща най-добри компютърни конфигураци в момента.
<div align="right">Originally posted by TopBG*-*24/03/2005*:* 07:19:32</div id="right">
Изводът е ясен. Не си ли гении, не питай братле
Особено пък ако нещо не ти е ясно...
Действай с приятели, ако е за домашен компютър.
Ако е за нещо по - голямо, действай с консултанти.
Всяка конфигурация си носи някакъв риск. Може да работиш и с АйБиЕм и подобни наистина, но предполагам питаш за - да ги наречем бюджетните конфигурации на свободен принцип на асемблиране.