Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20

Коя е фирмата правеща най-добрите конфигурации

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2004

Искам да попитам - коя според вас е фирмата правеща най-добри компютърни конфигураци в момента.

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Що за анкета е това?

Къде са позициите за които трябва да се гласува?

И имам едни познати правят много красиви конфигурации на външен вид. Работят в Конго, мога да ти дам телефона, ако са ти наблизо.

Имам и статистика фирмите от Конго правещи компютърни конфигурации.

Ама по принцип искат да знаят какво точно искаш и колко пари си заделил за тази цел. Тогава ги правят най-хубавите конфигурации.

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

<font size="2">IBM</font id="size2">

За миналата година са на първо място по продажби :-))

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font size="2">IBM</font id="size2">

За миналата година са на първо място по продажби :-))

<div align="right">Originally posted by Vandal - 24/03/2005 : 10:05:03</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз защо знам, че си продадоха бизнеса на някакви жълтури [?]

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

за мен най-добрата е "Gateway"

7. Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Що за анкета е това?

Къде са позициите за които трябва да се гласува?

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@Malone ако трабва да напиша всички български компютърни фирми, ще видя доста зор, да не говорим, че и ти ще повъртиш доста скролера на мишката докато намериш тази която трабва да гласуваш [:D]

8.  

9. Тук е от
    Sep 2004

btw. @MR.TECHNO пишете и по един уеб адрес, че като напиша в Google, Gatway последното нещо което ще ми изкара е компютърна фирма [8D]

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

"най-добри"?

най-добри за какво? за игра? за музика? за дизайн? по аеродинамичност?

а и защо трябва да се дава име на фирма? всеки, който се повече от 2 седмици опит в компютрите знае, че наготово компютър не се купува, а се избира част по част. в този смисъл въпросът трябва да се преформулира на:

"в коя фирма работят най-разбиращите и най-откровени консултанти, които ще се съобразят с моите нужди и финансови възможности, ще разбират достатъчно, за да ми предложат качествени неща и няма да се опитат да ме метнат и да си пробутат застоялите боклуци"?

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">btw. @MR.TECHNO пишете и по един уеб адрес, че като напиша в Google, Gatway последното нещо което ще ми изкара е компютърна фирма [8D]

<div align="right">Originally posted by TopBG*-*24/03/2005*:* 11:53:49</div id="right">

http://www.gateway.com/index.shtml

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Освен това компютърът не е ютия, че да си купиш от Метро.

Трябва и фирмата да ти е подръка - т.е. зависи и откъде си.

Така, че въпросът по-скоро е "на коя фирма мога да разчитам за коректно отношение при покупка на компютър в град..."

Компютърът е като колата - има и трабанти и мерцедеси. Зависи и най-вече за какво ще се ползва. Мерцедесът е хубава кола, но не може да оре, например...[]

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Почти всяка фирма може да ти направи най-добрата конфигурация към всеки поискан от теб момент, въпроса е обаче дали ще можеш да я платиш!!! :-)

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="orange">@TopBG</font id="orange">

Виждаш от написаното под моя пост какво съм искал да кажа, макар и да се сърдиш.

Подобен въпрос [не анкета] би трябвало [IMHO] да изглежда така:

"Намирам се в град еди кой си:"

"Желая да си купя компютър със следните характеристики: ..." или

"Не знам какъв, но искам да правя това и това [игри, видеообработка, счетоводство, etc ...]"

"Максималната сума, която мога да заделя за такава вещ е еди колко си лева."

"За мен е важно гаранционното обслужване 24 часа."

"Мога да се оправя и сам, не желая лепенки и други обвързващи условия."

"Мога ли да разчитам на отстъпка от около 20% [[]] при някои компоненти без това да повлиe на гаранцията ми."

Нещо такова ...

16. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ако се наложи да си взема компютър, който няма да мога да отварям когато си поискам за да почовъркам в него, бих избрал фирма Пърси (www.persy.com). Системите им ми се струват най-изпипани, а доколкото зная тестват преди да продават...цените съответно не са от най-евтините, но поне отговарят на предлаганата услуга.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<font color="red">Мойта фирма бе... "като нея няма втора, тъй могъща на света..."</font id="red"> [:D]

Крайно време е да се научим да задаваме въпроси във форума. Засега прехвърлям темата в "Дъра-бъра", мисля, че там й е мястото.

18. Тук е от
    Feb 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам да попитам - коя според вас е фирмата правеща най-добри компютърни конфигураци в момента.

<div align="right">Originally posted by TopBG*-*24/03/2005*:* 07:19:32</div id="right">

Изводът е ясен. Не си ли гении, не питай братле

Особено пък ако нещо не ти е ясно...

Действай с приятели, ако е за домашен компютър.

Ако е за нещо по - голямо, действай с консултанти.

Всяка конфигурация си носи някакъв риск. Може да работиш и с АйБиЕм и подобни наистина, но предполагам питаш за - да ги наречем бюджетните конфигурации на свободен принцип на асемблиране.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Няколко компютърни полу-конфигурации
    От tyo във форум Приключили продажби
    Отговори: 18
    Последно: 27-01-12, 18:00
  2. Отговори: 0
    Последно: 23-01-11, 20:46
  3. Препоръки и избор между две конфигурации
    От stancho_75 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 30-10-07, 18:59
  4. Отговори: 0
    Последно: 17-03-07, 20:36
  5. Съвет за 3 конфигурации на сървър
    От Nedko във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 01-11-05, 11:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе