Резултати от 1 до 7 от общо 7

Доктор Ох-Боли !

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Доктор Ох-Боли !

Лекувам болежки всякакви ![:D][:D]

"Боят с пръчки на голо е перфектният начин за лечение на всичко"

Руски учени доказаха, че боят с пръчки на голо дупе е перфектният начин за лечение на всички заболявания - от депресията до алкохолизма, писа Монитор.

При използването на болезнената процедура се освобождават ендорфини, които са "хормоните на щастието", съобщил вестник "Известия". Ендорфините предизвикват чувството на еуфория, намаляване на апетита, освобождаването на сексхормони и общо укрепване на имунната система. "Хормоните на щастието" имат действие подобно на медикаменти като морфина и кодеина, но не водят до пристрастяване или зависимост. Екипът от учени от Новосибирск, воден от биолога доктор Сергей Сперански, твърди, че телесните наказания помагат за преодоляване на пристрастяването и депресията. Специалистите са разработили и стандартна лечебна програма, която предписва 30 "бой" процедури с по 60 удара, нанесени на голо дупе от лечител със среден ръст.

Доктор 3Di, която също работи в екипа, има 10 пациента, които ядат бой редовно. Процедурата струва около 160 лв.

/Лечението на нуждаещите се започва само след точно преведена сума[]/

http://dnes.dir.bg/LISTS/LIFENEW_DIR...ws_599776.php#

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Доктор Ох-Боли !

нямах удоволствието да го прочета лично, но вече двама човека ми предлагат да ме лекуват така. в материала пише ли нещо и за белезници? []

4. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Доктор Ох-Боли !

Ееее....! FearMe...

Ама, нали ти е ясно, че не е удачно да плесна тука целия ценоразпис с услуги?![:D]

Както е известно, клиентът.....нали таковата!

Та има ли интерес и нужди - всичко има[}] /но и минаваме в категория ЕКСТРИ, където ценитееее......ч и вече се събра екип опитни специалисти[]/

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Доктор Ох-Боли !

@Fearme - единия бях аз , ама няма да ти трябват белезници и легло - или легло може би , след като те излекувам []

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Доктор Ох-Боли !

ти само ми ела... [:D]

7. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Доктор Ох-Боли !

Доко, доко...темата беше достатъчно проста и без да се намесваш...[:P]

...но си спечели един безплатен пердах ![:D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Доктор Ох-Боли !

Аз се цаня за 2 работни места, за лечител, искам само 1 1/2 заплата[]! Инак ще бъде пределно нежен със лекуваните(жертвите)!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2
    Последно: 21-01-09, 19:08
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-09-05, 14:40
  3. доктор или тунинг програма
    От jiro във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 13-08-04, 17:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе