...и дава доста интересни резултати!
http://fastest.hit.bg/temp/Z-Info.exe
...и дава доста интересни резултати!
http://fastest.hit.bg/temp/Z-Info.exe
Дамммм...
Имаше нещо писано по този въпрос - относно анонимността. Как можеш по рождена дата да откриеш ЕГН, оттам и имена (в определени сайтове), адреси (в други сайтове), телефони...
Ще цитирам по памет "Влезеш ли в мрежата, вече не си анонимен" F2F
Добре де - какво да го правя??
да го запиша на диска ли?
дай малко инфо де[]
Доста старичка забавачка за тинейджърки.
А и базичката не е ъпдейтвана.
Дъщеря ми се забавлява с него.
Доста откъслечна информация, която може да послужи за нещо, стига да имаш достъп до определени бази, а там нещата не са толкова лесни. И пак е с много условности. Зависи от човека.
@Wise - напиши си ЕГН-то в кутийката горе и чети после обясненията на програмата
@Останалите - вие много навътре взехте нещата, за секюрити изобщо не съм помислял. Анализът ме кефеше []
Програмката отдавна я ползвам, за да бъзвам познати и непознати
Анонимност в днещно време е като паралела между магарето и духовата музика:независимо да ли си или не си в мрежата,анонимноста не нещо СУПЕР относително понятие,особено ако си интересен обект за органите....повчрвайте ми,знаят и по колко пъти ходите до тоалета[8D]
Няма нишо озадачаващо. Програмата е елементарна и не прави почти нищо. Информацията кодирана в ЕГН-то се извлича с подходящ алгоритъм и това създава погршно впечатление, че има база данни, а такава няма има един остарял алгоритъм. Колкото до другата информация, то тя е "мижи да те лажем". Който има психо-нагласа да вярва на глупости ще си вярва докато е жив. Един човек със здрав разум може само да се посмее и да намери друго приложение на тази програма, но за да не давам лоши идеи, ще пропусна някой от нестандартните приложенията на програмата.
Това си е само за глупаци и веселяци май. Интересно, че ми "препоръча" зодията на жената като идеалната алтернатива за семейство. Майчице ако знаеше само.....[}]
А няма нищо лошо в това да има такива програмки - за студентите си е едно упражнение. Нека ги има. Аз ги посрещам с усмивка и не трябва да се приемат сериозно.
//off
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това си е само за глупаци ...
<div align="right">Originally posted by Wise - 23/05/2005 : 16:40:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Жена ми се интересува от такива неща и им вярва. Ти обиди жена ми, а оттам и цялото ми семейство. Щом искаш война - ще има война... [:P]
//off
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//off
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това си е само за глупаци ...
<div align="right">Originally posted by Wise - 23/05/2005 : 16:40:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Жена ми се интересува от такива неща и им вярва. Ти обиди жена ми, а оттам и цялото ми семейство. Щом искаш война - ще има война... [:P]
//off
<div align="right">Originally posted by Edin_Lud - 23/05/2005 : 17:27:37</div id="right">
Извинявам се - никого не искам да обидя!
Не съм имал такава идея изобщо, но все пак си мисля - кой вярва в тези неща>??
Аз не вярвам - може да е грешно или ненормално, но това си е!
Не намирам нищо лошо във вярата - но не е за мен!