Резултати от 1 до 12 от общо 12

Това е нещо озадачаващо

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Това е нещо озадачаващо

...и дава доста интересни резултати!

http://fastest.hit.bg/temp/Z-Info.exe

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Това е нещо озадачаващо

Дамммм...

Имаше нещо писано по този въпрос - относно анонимността. Как можеш по рождена дата да откриеш ЕГН, оттам и имена (в определени сайтове), адреси (в други сайтове), телефони...

Ще цитирам по памет "Влезеш ли в мрежата, вече не си анонимен" F2F

4. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Това е нещо озадачаващо

Добре де - какво да го правя??

да го запиша на диска ли?

дай малко инфо де[]

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Това е нещо озадачаващо

Доста старичка забавачка за тинейджърки.

А и базичката не е ъпдейтвана.

Дъщеря ми се забавлява с него.

Доста откъслечна информация, която може да послужи за нещо, стига да имаш достъп до определени бази, а там нещата не са толкова лесни. И пак е с много условности. Зависи от човека.

6. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Това е нещо озадачаващо

@Wise - напиши си ЕГН-то в кутийката горе и чети после обясненията на програмата

@Останалите - вие много навътре взехте нещата, за секюрити изобщо не съм помислял. Анализът ме кефеше []

7. Gadget
    Guest

Това е нещо озадачаващо

Програмката отдавна я ползвам, за да бъзвам познати и непознати

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Това е нещо озадачаващо

Анонимност в днещно време е като паралела между магарето и духовата музика:независимо да ли си или не си в мрежата,анонимноста не нещо СУПЕР относително понятие,особено ако си интересен обект за органите....повчрвайте ми,знаят и по колко пъти ходите до тоалета[8D]

10. Gadget
    Guest

Това е нещо озадачаващо

Е нищо ново под слънцето, иначе вече да съм президент

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Това е нещо озадачаващо

Няма нишо озадачаващо. Програмата е елементарна и не прави почти нищо. Информацията кодирана в ЕГН-то се извлича с подходящ алгоритъм и това създава погршно впечатление, че има база данни, а такава няма има един остарял алгоритъм. Колкото до другата информация, то тя е "мижи да те лажем". Който има психо-нагласа да вярва на глупости ще си вярва докато е жив. Един човек със здрав разум може само да се посмее и да намери друго приложение на тази програма, но за да не давам лоши идеи, ще пропусна някой от нестандартните приложенията на програмата.

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Това е нещо озадачаващо

Това си е само за глупаци и веселяци май. Интересно, че ми "препоръча" зодията на жената като идеалната алтернатива за семейство. Майчице ако знаеше само.....[}]

А няма нищо лошо в това да има такива програмки - за студентите си е едно упражнение. Нека ги има. Аз ги посрещам с усмивка и не трябва да се приемат сериозно.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Това е нещо озадачаващо

//off

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това си е само за глупаци ...

<div align="right">Originally posted by Wise - 23/05/2005 : 16:40:54</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Жена ми се интересува от такива неща и им вярва. Ти обиди жена ми, а оттам и цялото ми семейство. Щом искаш война - ще има война... [:P]

//off

14.  

15. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Това е нещо озадачаващо

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//off

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това си е само за глупаци ...

<div align="right">Originally posted by Wise - 23/05/2005 : 16:40:54</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Жена ми се интересува от такива неща и им вярва. Ти обиди жена ми, а оттам и цялото ми семейство. Щом искаш война - ще има война... [:P]

//off

<div align="right">Originally posted by Edin_Lud - 23/05/2005 : 17:27:37</div id="right">

Извинявам се - никого не искам да обидя!

Не съм имал такава идея изобщо, но все пак си мисля - кой вярва в тези неща>??

Аз не вярвам - може да е грешно или ненормално, но това си е!

Не намирам нищо лошо във вярата - но не е за мен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Как се използва това нещо за перални машини?
    От niki72 във форум Бяла техника
    Отговори: 2
    Последно: 03-02-09, 14:59
  2. Кое е това нещо ...
    От z0r0 във форум Логически задачи
    Отговори: 36
    Последно: 19-05-07, 08:27
  3. scrab как се отваря това нещо?
    От homeoflove във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 20-01-07, 21:18
  4. Дали може да се направи о/с на това нещо?
    От Az_sum_bre_ombre във форум Овърклок
    Отговори: 10
    Последно: 05-05-05, 05:04
  5. Виждали ли сте нещо по-бързо от това???
    От kod във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 26
    Последно: 11-03-01, 18:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе