Честит Рожден Ден!
С пожелание за здраве, щастие и късмет!
И винаги с пълен джоб и широко сърце!
Честит Рожден Ден!
С пожелание за здраве, щастие и късмет!
И винаги с пълен джоб и широко сърце!
Понеже с Fori сме една зодия (повдигам вежда и възгордявам снага) ще си позволя повече думи.
Като истински представител на зодия близнаци – многостранни, остроумни и изтънчени (леле, вече ще се пръсна от надуване), интересни и привлекателни – те се нуждаят от любов и се стараят да бъдат обичани. Идеализират партньора си и когато го опознаят се разочароват. Почти винаги влагат духовен елемент в сантименталните си връзки, а любопитството ги тласка все към нови и нови такива (тук леко се изчервявам от срам).
Предвид това, аз ти пожелавам, Fori, да бъдеш обичан, никога да не бъдеш разочарован от половинката си (уваженията ми към твоята съпруга) и по внимателно с новите връзки [].
Оооох главата ми ....
Благодаря на всички за хубваите пожелания. Гаро, по-полека с тея пожелания, моля. То малкия и сега е на път да ми изяде ушите, а си педставям 2 такива очарователни създания какво ще са. Профита, разликата във възраста ни с очарователната ми половинка по-скоро се измерва в часове от колкото в дни (52 часа в моя полза), та това което спомена за най-хубавата зодия, важи и за нея. И се надявам да не се разочароваме взаимно, поне до сега не сме го правили.