Резултати от 1 до 6 от общо 6

е, това ме изкефи !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

е, това ме изкефи !!!

на руски, но е много...как да кажа...весело - показва какво всъщност e USA[^][:D][B)]

http://zametok.net/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2005

е, това ме изкефи !!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">на руски, но е много...как да кажа...весело - показва какво всъщност e USA[^][:D][B)]

http://zametok.net/

<div align="right">Originally posted by hihimor*-*24/06/2005*:* 19:04:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Я бьi сказал здорово брат[:D]

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

е, това ме изкефи !!!

Готино, забавно, но и отчасти вярно....прилича ми на онези документални филмчета за България, дето ги показват по разни западни телевизии, визирайки предимно и умишлено живота на мангалите...предполагам че всички ще се съгласят, че това НЕ Е БЪЛГАРИЯ...само :-)))

5. Member
    Тук е от
    Jun 2005

е, това ме изкефи !!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Готино, забавно, но и отчасти вярно....прилича ми на онези документални филмчета за България, дето ги показват по разни западни телевизии, визирайки предимно и умишлено живота на мангалите...предполагам че всички ще се съгласят, че това НЕ Е БЪЛГАРИЯ...само :-)))

<div align="right">Originally posted by skynet*-*02/07/2005*:* 14:45:29</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

всеки има право на свој поглед и мнение истината е 4е нас најстина ни възприемат като мангали.... е 6то аз да не ги възприемам като дибили. това за дибилите е само от4асти естествено[]

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

е, това ме изкефи !!!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...е 6то аз да не ги възприемам като <font color="red">дибили</font id="red">. това за <font color="red">дибилите</font id="red"> е само от4асти естествено[]

<div align="right">Originally posted by freelander*-*02/07/2005*:* 15:26:07</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="red">"Дибил"</font id="red"> - това някаква нова дума ли е? Може би кръстоска от <font color="blue">Лейди</font id="blue"> <font color="red">Ди</font id="red"> и <font color="red">Бил</font id="red"> <font color="blue">Клинтън</font id="blue">... []

7. Тук е от
    Apr 2003

е, това ме изкефи !!!

Явно е нов вид дебил, хе-хе-хе.....и те еволюират някак си....

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Какво пък е това?
    От p.petkov във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 15
    Последно: 28-05-12, 22:15
  2. Преведете това...
    От Georgio във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 03-03-06, 22:18
  3. Струва ли си това ТFТ
    От Alexi_ във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 06-02-06, 12:15
  4. Това бъг ли е?
    От Sunny във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 19-01-04, 19:59
  5. А това как?
    От Stan във форум Мрежи
    Отговори: 22
    Последно: 13-12-02, 10:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе