Как бяха сайтовете за тези рекламки, дето само си качваш програмата която ги пуска и те автоматично тръгват на Desktopa на монитора като всеки месец ти дават някаква заплащаня (компенсация за дето си им гледал цял месец рекламките)
Как бяха сайтовете за тези рекламки, дето само си качваш програмата която ги пуска и те автоматично тръгват на Desktopa на монитора като всеки месец ти дават някаква заплащаня (компенсация за дето си им гледал цял месец рекламките)
Ахаха дават те яко кинти падат []
Нема смисъл да се хабиш и да си губиш времето с тея простотии...
Няма смисъл защото не дават пари
Имам камара познати, които се занимаваха с какви ли не подобни оферти и нищо не получиха... само един от тях получи някакви смешни 4-5$
Quote:
... само един от тях получи някакви смешни 4-5$
<div align="right">Originally posted by Lyolyo - 06/07/2005 : 21:24:24</div id="right">
[Wow!]Според мен и тези смешни 4-5$ също са добри,защото никаде другаде не биха дали нито ДОЛАР.Поне аз така съм чувал.
Аз преди ползвах "Affiliates" програмата на http://www.adultfriendfinder.com/
Имаш сайт - регистрираш се - слагаш си тяхно банерче и почваш да генерираш кликания....
Минималната сума за пращане(генерирана от кликвания) е 50 $ (не съм сигурен).
Отчита се всеки календарен месец.
Ползвал съм да кажем, доста "разнообразни" методи за набиране на кликвания.
Имам изкарани $453.36 + 1.32$ положителен баланс, но отдавна съм спрял да се занимавам - просто изисква адски много време, програмата за "плащане за кликване" още първия месец я конвертират в такава за "плащане при регистрация+процент ако си плати".
Отделно като ти дойде чекът - Намираш банка, която да го обслужи - аз минавах през "Биохим", след това чакаш мисля 45 дена (и аз не разбрах защо) и ти взимат и тлъста комисионна.
Абе.. малко небъдна работа...много нерви :-).
Както и да е - надявам се съм бил поне малко полезен.
Ако има нещо - питай.
И успех :-))