Искам да помоля за малко инфо за този доставчик, ако имате мнение!
Моля във връзка със следното:
От около 5 години години живея в Дружба 2 - разбирай в началото!
Доста време почаках докато на някой му запука за мен - разбирай да ми предложи нет - имаше някакви мамби, кобри и т.н. местни доставчици, но през няколко блока - звънях на някакви GSM-и, но така и не се дотътриха...
Познати ми даваха някакви адреси да ходя но ИЗОТ да си търся нет ?!? от някаква фирма - той са пада `над нас`, ама това беше всичко друго, но не и удобно
Първи се появиха speednet, ако това ви говори нещо и разбира се се възползвах. По принцип нямам желание да си сменям доставчика с друг, но проблема е, че има някакъв хъб или нещо такова при съседката, а тя през деня решава да шие и да си използва контакта-неин си е... и моята жена изкрейзва без нет, точно когато решава, че й трябва От фирмата казаха, че скоро ще решат проблема, ама думата `скоро` е политически термин - повече и не питах - чакам, ама...
Освен това speednet вече нямат локален сървър /сещате се какъв/, а от няколко дни и dc-то не бачка... - това са бели кахъри, ама...
Та ако мислите, че въпросните може d2-online имат решение на някои от тези проблеми - пишете нещо, моля - някакви впечатления!
Пак казвам - не ми се главоболи със смени, но също толкова ме главоболи, като ми се оплаква половинката, че нямала нет или че искала да гледа нещо...
//edit
До администраторите - не знам за тук ли е темата /за мен си е битов проблем/ - ако искате я преместете