Егати как не мога да се сетя за кое рали говориш, а съм била на всичките тези всяка година...май този сърф ми изпива мозъчето :coolsmiley:Първоначално публикувано от Wise
Егати как не мога да се сетя за кое рали говориш, а съм била на всичките тези всяка година...май този сърф ми изпива мозъчето :coolsmiley:Първоначално публикувано от Wise
ДПетров, няма за какво да се емваш - имате си дата и час, аз просто предложих промяна(и други) - не искате, ами хубаво. Не виждам проблем.
Лично аз всяка седмица организирам подобни срещи; ясно е че не винаги всички могат да бъдат по едно и също време.
Как мина срещата?
Традиционното рали "Сливен 2005" - кръг от Европейския шампионат.Първоначално публикувано от Sunny
http://chernomorie.info.bg/article.a...7&issueID=3845
Ами другия път не го прави - то е като да предложа срещата да е в Сливен, а не в София.Първоначално публикувано от D3BEP
И мисля, че си наясно с това. И го правиш умишлено - това не харесвам.
Здраве да е........
?
Естествено че го правя умишлено.
Само че от думите ви излиза едва ли не че ако срещата не се е получила, аз съм виновен за това и това ми е била целта?
Титулярът на темата сам еднолично предложи дата и час.
Аз попитах "Дали има начин......"
Всъщност, даже не бих казал че получих отговор или обсъждане на предложението.
Ок, де, и без това едва ли повече ще идвам на вашите срещи.
Чао.
Тук пак някаква драма се разиграва. Казва се дата час и място и точка по въпроса. който може идва, който не може-следващия път. Сега е ясно, че никой няма да може, защото са почивни дни и всички са някъде на почивка...(или правят ремонт )
То така си беше - място, дата, час, среща, преди 2 дни. Който отишъл - отишъл.
Тая тема няма ли кой да я отлепи от тук ?
Първоначално публикувано от Yasen6275Първоначално публикувано от Yasen6275Първоначално публикувано от D3BEPПървоначално публикувано от Yasen6275Първоначално публикувано от prtПървоначално публикувано от Yasen6275Много обичам да гледам как дявола чете евангилиетоПървоначално публикувано от D3BEP
1. Първи пост 26 към обяд. Няма определен час и има предложен ден с уговорката че е просто идея всеки да си каже мнението.
2. Втори пост 31 ранен слетобяд. След липса на предложения къде какво и как предлагам нещо. Възраженията са предимно в стил "Няма да съм в София"
3. Трети пост 1 почти в края на работното време(някои ползваме само служебен нет). Предложение за друга дата. На другия ден, веднага след като съм го видял, пускам 4-я пост с идеята ако тези които са се навили за 3-ти могат да го преместят за 4-ти да си кажат. След два отказа на 5 от хората които казаха че ще дойдат логично беше да не се мести.
Та не разбрах къде не си получил опсъждане, и как така еднолично съм наложил дата и часа.
Пък и като нямаш желание да ни идваш на срещите прав ти път.
Добре де, разправиите са ми ясни... Не става ясно сбирка имаше ли и кои бяха?
Сбирка - да.
Бирка - не.
Състав:
Yаsen6275; tricklys; prt + 1; InfiniteChaos + 1 + 1; Edin_Lud - за 5 минутки само
Снимки: тц
@prt, аз теб не те видях :coolsmiley:
И какво е +1+1+1. Кой колко ли?
Много странно съвпадение - и аз теб не те видях.
1 = или човек без ник, или човек, на който не му знам ник-а
Бира, както писах, не пихме. Много студено беше в градината на О!Шипка. Карахме на трърдо и на домашнно, червено, наливно ... май от Телиш.