"1 година по-къс...но..."
ink: ЛИЧНА "ХАРАКИРИ"-СТИКА
ink:
на г-н ЕМО, ДОКЕРА, ШВЕДА, сие и кайсие
Кадър от страховитият трилър: "Синята трапезна"
Tagline: Тръгнал да казва "Наздраве" на акулата, моля ви се! [бел.ред.]
Пол: Отпред би трябвало да е мъжки, ама отзад никога не се знае... (хеле, ако съм аз наблизо, бел.ред.!) 
Възраст: Прекалено възрастен за "тройки" и прекален млад за "двойки". Сам му е най-добре.
Зодия: "Дейба" [т.е. "Дева" иска да каже момчето, бел.ред.]
Особени белези: Познава се отдалеч по цuцuните на главата, особено ако предната вечер е бил в горещата компания на няколко "Каменни (Стара)Загорки"... и най-вече, ако е бил на разстояние 5-6 телеграфни стълба от дома си.
Характерни черти: Няма такива. Ако понякога ти се иска да му теглиш чертата, то това е до характер. И точно тогава, в пристъп на необяснимо състрадание и спонтанно обладал те душевен катарзис, ти се иска да извадиш отнейде едно шише и да му кажеш "Наздраве", а ако сте обзети от по-особено настроение, може да използвате шишето, за да закръглите цuцuните му на четно число.
Местонахождение: Открай време субектът захожда под масите в кварталните кръчмета, под пейките в парка или на близката морава. Поради тази причина той (ако успее) се прибира вкъщи на заранта, с походка тип "надрусано пони" и очудващо (дори завидно) за кравите наоколо "мучене", съчетано с гърлени ритми, тип "пияна японка вади чесън". Напоследък много рядко се заседява пред компютъра. Имал "рядкото щастие" да се заседява, де. Според "несекретен западник", субекта разполага с последен модел Pocket, който му е верен съратник не само в редовните летни запои, но и късно вечер под чаршафа...
Хоби: Да зяпа русите надарени каки в Нета. Ако сте такава, нямате шанс, защото той... ще зяпа някоя друга.
Любимо занимание [а.к.а. Хоби 2 – т.е. не да "ака по Хобитите на Толкин", определено
]: Поради горната причина, Докера се е абонирал за месечните серии боя за коса на "Олигофрейм" ("Олигавената рамка"), ма парцал, и "Ейбън" (ъъ... сещате се...), изкупил е перхидролът от близката аптека и в свободното си време (да се чете "когато е трезвен") се цапоти на воля в банята, като с интимен блясък в очите фотографира резултата от жалките си опити в абстрактното изкуство на ламерските си коафьорски напъни...
"Ко пра'йш, ма парцал...?"
"Ща цъкня..."
Образование: "Те па т'ва, ко беши вее... ай, наздрай!"
Интимни връзки: "Ми тва?" (гледайки срамно в ръцете си, особено дясната...)
Свидетелство за съдимост: "Имаме ли достатъчно място?" [бел.ред.]
Какво е "Сетком" за него: Единственото място, където не се продава бира. 
Любима загадка за него: Обича Доко да пие бира и ако няма никой - ...
а) да циркулира;
б) да "една мръсна дума";
в) да "една още по-мръсна дума";
г) да нагъва кифтета с лук.
Любим компютърен лаф, между 7-ма и 8-ма бира: "Д'ти го фъкнем в оралния порт, деeба!"
Любим IRC Nickname: "Do_Kypa"
Любими поговорки: "Кръвта бира не става (ма за бира кръв ще се лее!)", "Сговорна дружина ракиен казан повдига", "Насила пиян се не става", "Който бира сипва другиму - сам се прибира", "Каквото изпило - такова повърнало" и др.
Когато няма мезе - и халбата става за "мезе"! 
"Мммм, чий сладко т'ва стъкло..." [бел.ред.]
Любимо стихотворение:
Аз при Докера обичам
в наш'те прашни сутерени,
с Докера да се наливам -
първа радост е за мене.
Аз съм с Доко и живея
в дни пиянски - гладно време.
Син съм на земя прекрасна...
...щом омекнат ми колене.
Като изключим горните ФАКТИ, Докера си е един 'убав и нормален момък -
такъв, след който ще се обърнеш на улицата и ще кажеш:
"Бе, т'ва мекере, деeба, ми е познато отнекъде, деeба..."
И така няма и да се сетиш откъде.
И по-добре.
Защото той също няма да се сети кой си.
И ще си задава същите въпроси за теб. 
Макар, че е повече като пролетен дъжд – идва набързо, отива си мигновенно
и оставя блед спомен за нещо приятно - Докера е една положителна емоция,
покрита с хмел и вещаеща умствел гъдел. Дано да имате гъдел!

:headbang:

ЧРД, батка!